dobra sluchajcie ja pracuje do 14 wiec moze sie wyrobie do 16 do kraka najwyzej poczekajcie na mnie do 16 tej.Mój numer 512370027 jak cos to dzwonic.Pozdro
z Ewi i hossem niebardzo bo oni jada z całkeim innego kiernku ... odbieram ich ja ... aslask od strony katowic moze odebrac ktos inny -chyba ze Ewi z Hossemprzyjada 30 min wczesniej to jeszcze razem podskoczymy po slask od strony katowic ( A4 )
dogadajcie sie jak cos to bede pod telefonem cały dzień 604-904-909 lub na forum i gg od ok 23-24
z Davidsem ustaliliśmy że ci co będą jecha do Krakowa A4 i od Olkusza to ja ich odbiore na stacji BP, najwyżej ja pojadę z tymi co przyjadą później w drugiej grupie. Jak coś to proszę o kontakt ze mną (606-37-46-22) kto i o której wjedzie do Krakowa. Zbiórka jest na stacji BP przy rondzie Ofiar Katynia, a stacja jest na ulicy J.Conrada
Ostatnio edytowano 2006-04-27, 00:11 przez VEN, łącznie edytowano 1 raz
powiem tak - do godziny 15 jestem w pracy, więc najwczesniej mogę tam by około 15:15-20 jak coś to prosze o kontakt telefoniczny 606-37-46-22 tylko jedna uwaga - jeśli ktoś ma numer który sie nie ujawnia to nie odbiore telefonu
jutro rano jak ktoś chce o 11.00 ja z dwoma civicami wyjeżdzamy z Katowic a dokłądniej spod salonu hondy naprzeciwko Ikei tak obok kiedyś był Carman więc jak ktoś chce to może jechać z nami:) a jak nie to do zobaczenia na miejscu:) i jedzcie powoli bo długi weekend sie zaczyna
ok - panowie - z Tomeckim jestem umówiony na stacji BP, jeśli reszta też ma ochotę to czekam na tej stacji od 15;30, bo zapomniałem że przed wyjazdem jeszcze przydało by się zjeść jeszcze raz przypominam namiar na siebie - 606-37-46-22