prosze tu moze komus sie przyda ten artukul moze to nie to samo auto ale przynajmnjej uswiadomi to uzytkownikom jak dzialaja poszczególne zesawy hamulców
czytam sobie Wasze wypowiedzi i widze ze kazdy ma inne zdanie..narzekacie na klocki ze szybko sie scieraja ( z zycia wziete ..bylem posiadaczem golfa 2 gti zamontowalem tarcze bremobo i klocki textara --takie polecaja kazdy chwali ze przejezda na nich do 60 tys km
coz ja zrobilem 10 i sie z konczyly......coz i nienarzekam z ebyly slabe bo zamiast 60 zrobilem 10 tys....koledzy w sc na ferodo ds 2000 robia po 6 tys....ale jak hamuja!!!...)
heh i teraz po tych Waszych wypowiedziach skad mam wiedziec ktore sa dobre tarcze i klocki?? kazda tarcza sie krzywi??!! klocki sie zdzieraja szybko?? heh napisal by ktos moze jak to auto hamuje?? ( w golfie po 6 hamowaniu z 180-200--0 pedal twardnial ..na torze nigdy sie to nie zdarzylo) ktos by napisal jaki ma styl jazdy bo takie dane moga pomoc ....
wiec tak mnie interesuja tarcze ktore niebeda sie krzywic;) auto bedzie do normalnego uzytku czasami polatam na torze ...wiec ktora tarcza bo klocki zapewne ferodo ds 2000 lub greenstaffy
ktos zna moze cene jednych i drugich???