bedzie wystawac tak jak ktos napisal ze 3 cm <lol> na taka fele kwalifikuje sie opona 245mm
poszedles po bandzie
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
na 9 calową felge to tylko 215 naciągnąć a nie jakieś balony 245
co do 9 calówek to z tyłu spoko ale z przodu to nie wróżę miłej jazdy. ale wygląd wymaga poświęceń
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
opona rozciagnieta nie mowiac juz o zuzyciu i bezpieczenstwie przy tak rozszerzonej oponie, generalnie kowalstwo.
jesli 7 cali jest do 195 to 9" jest ok do 215??
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
nie chce tu się kłócić ale naciągnięta opona na felgę po pierwsze lepiej się prezentuje, po drugie nie wiem co w tym jest niebezpiecznego, wrecz przeciwnie - nie ma możliwości ześlizgnięcia się opony z obręczy, a zużycie? hmm dlaczego ma się szybciej zużywac? miałem juz nie raz w samochodzie naciągnięte opony i nie zauważyłem zeby szybciej się zużywały...
ale każdy robi to co uważa za słuszne...
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
po kraweznikach to faktycznie nie, ale obcierac o kraweznik to tak, gdybym nie mial nowych opon szukalbym takie ktore chronia felge przed takimi wlasnie otarciami..