Warsztaty z wydechami na śląsku....
Dział klubu CRX Śląsk. Raczej dedykowany dla osób z tamtych okolic ;) czy jakoś tak...

Bart
Forumowicz

Warsztaty z wydechami na śląsku....

przez Bart » 2006-04-08, 19:48

Witam! Temat czysto informacyjny!
Wymyśliłem sobie jakiś czas temu że zmienie seryjny poprzeczny tłumik na tłumik ALA_Mugen! Załatwiłem sobie tłumik jaki mi odpowiadał... a ze do wymiany kwalifikowała się też reszta wydechu... to też załatwiłem...!

Byłem umówiony na piątek w jednym warsztacie w RUDZIE ŚLĄSKIEJ (Auto-Elektro_Minias) Gość (szef) wszystko sobie 2dni wczesniej zobaczył.. powiedzial ze spoko... mam przyjechac w piatek i mi to zrobi (auto mialem zostawic na cały dzien). No to mysle ok! Nie poszedłem do budy... pojechalem do niego a to KAPA! Szef po imprezie zawiany.. i stwierdza ze mam przyjechac w poniedzialek... Mega się wk***! Pojechalem do serwisu z wydechami w ZABRZU (na wolnosci przed elektrociepłownią) Jest tam spory napis TUNING WYDECHÓW... No to pomyslalem KTO INNY JAK NIE ONI! W piątek powiedzieli ze mam przyjechac w Sobote o 11! Ale napewno zebym był!!! Przyjechalem w sobote a oni nawet nie chcieli zemną gadac....Odesłali mnie do Żor...;/

Powiem tyle! MYślałem już ze na śląsku nikt mi tego nie zrobi... ale zadzwonilem jeszcze do Firma GAWROŃSCY w katowicach... powiedzieli mi ze mam przyjechac i w 2godziny mi to zrobią... to co innym mialo zająć cały dzień im w sumie zabrało 1.5godziny... zrobili tą przeróbke bez zadnych problemów! Wszystko ładnie pospawali... pomalowali... dopasowali obejme... i przejscie nad osią...

Jeśli ktoś na śląsku chce robić coś z wydechem... to polecam!
http://www.gawronscy.slask.pl/
CRX gdzieś tam się rozwalił... 2.2TDCI mondek

sajder
Forumowicz

przez sajder » 2006-04-08, 20:40

MAsz racje Oni są OK, ale polecam jeszcze Tłumikarza na Bytkowie!!

Dario-g
Forumowicz

przez Dario-g » 2006-04-09, 19:28

W Piotrowicach jest jeden dobry magik od wydechów. Peys u niego był dwa dni temu i gość wyczarował mu niezły klank (warczy jak rex :) Robi dobrze i tanio, wszelkiego rodzaju przeróbki to dla niego pestka. Polecam.
Jest Ryzyko - Jest Zabawa
KL 2.5\V6 POWER

GUMIŚ
Forumowicz

przez GUMIŚ » 2006-04-09, 20:33

jeszcze bardzo dobra firma z tlumikami w zabrzu-mikulczycach tam wszystkie crx z okolic z zabrza byly robione u nich
pozdrawiam Gumiś
GG- 3152710

Bart
Forumowicz

przez Bart » 2006-04-09, 20:51

No ktoś mi w Rudzie polecał jechać do mikulczyc... ale nie mialem konkretnego namiaru...
CRX gdzieś tam się rozwalił... 2.2TDCI mondek