Witam! Temat czysto informacyjny!
Wymyśliłem sobie jakiś czas temu że zmienie seryjny poprzeczny tłumik na tłumik ALA_Mugen! Załatwiłem sobie tłumik jaki mi odpowiadał... a ze do wymiany kwalifikowała się też reszta wydechu... to też załatwiłem...!
Byłem umówiony na piątek w jednym warsztacie w RUDZIE ŚLĄSKIEJ (Auto-Elektro_Minias) Gość (szef) wszystko sobie 2dni wczesniej zobaczył.. powiedzial ze spoko... mam przyjechac w piatek i mi to zrobi (auto mialem zostawic na cały dzien). No to mysle ok! Nie poszedłem do budy... pojechalem do niego a to KAPA! Szef po imprezie zawiany.. i stwierdza ze mam przyjechac w poniedzialek... Mega się wk***! Pojechalem do serwisu z wydechami w ZABRZU (na wolnosci przed elektrociepłownią) Jest tam spory napis TUNING WYDECHÓW... No to pomyslalem KTO INNY JAK NIE ONI! W piątek powiedzieli ze mam przyjechac w Sobote o 11! Ale napewno zebym był!!! Przyjechalem w sobote a oni nawet nie chcieli zemną gadac....Odesłali mnie do Żor...;/
Powiem tyle! MYślałem już ze na śląsku nikt mi tego nie zrobi... ale zadzwonilem jeszcze do Firma GAWROŃSCY w katowicach... powiedzieli mi ze mam przyjechac i w 2godziny mi to zrobią... to co innym mialo zająć cały dzień im w sumie zabrało 1.5godziny... zrobili tą przeróbke bez zadnych problemów! Wszystko ładnie pospawali... pomalowali... dopasowali obejme... i przejscie nad osią...
Jeśli ktoś na śląsku chce robić coś z wydechem... to polecam!
http://www.gawronscy.slask.pl/
czy jakoś tak...
Robi dobrze i tanio, wszelkiego rodzaju przeróbki to dla niego pestka. Polecam.