dzisiaj zakładaliśmy 17x40x205 do golfa... roznica pomiedzy poprzednimi jest taka, ze jest wieksza bezwładność na kierownicy, ale w zakrety się bosko wchodzi
Używane urządzenia firmy KARCHER po kapitalnych remontach i z gwarancją!!!!
chlopaki ja mam 225/50/15'' w CRX
koleiny cos strasznego kiere chce wyrwac z rak...
jazda po ladnej jezdni cos pieknego,a zwlaszcza zakrety...
minus to spalanie i gwltowne zwalnianie podczas szubkiej jazdy gdy puszczam gaz..
wiec ja jak jeszcze mialem passata to mialem w nim wlasnie 205.. straszna lipa w koleinach, przy dluzszej jezdzie bolaly lapy od mocnego trzymania kierownicy, ale fakt faktem ze jak bylo gladko i sucho to szedl w zakrety jak w maslo ...
jednak kiedy zalozylem 185 zaczal sie duzo lepiej prowadzic w koleinach
moim zdaniem 205 beda wygladaly lepiej wizualnie natomiast jezeli chodzi o sterownosc beda sporo gorsze, w swojej mam aktualnie 195 i tez w koleinach nie jest wesolo ale ze mam nowki to zmieniac nie bede
No jak wystają poza obrys samochodu to moga ci zabrać papiery - na przeglądzie jakiś nadgorliwiec też może sie czepiać. A czy będą wystawać poza obrys to zależy od felgi.
mnie zlapali tyle razy ze nie zlicze... ale chyba tylko zeby poogladac auto,a wystaja kapcie i to sporo-mam opony 225 15''i wystaja 3cm za obrys blotnika...
pozdrawiam
ja dziś przywdziałem letnie Pirelli P5000 195-tki i powiem szczerze, że już mnie raz rzuciło w zakręcie gdzie na co prawda zimówkach ale 185-tkach szedł z większą prędkością bez żadnego ale. Tylko nie wiem do końca czy to jest kwestia opon czy coś z zawieszeniem bo od jakichś 2-3 dni coś mi się zaczęło tłuc na nierównościach. Jutro zaglądnie mechanik i się okaże co winić za dzisiejszy poślizg. Więc pewnie jeszcze się odezwę. Pojeżdżę na nich trochę to będę mógł więcej powiedzieć. A tymczasem pozdrawiam.