Samodzielny Tuning
Troche o modyfikacjach wnętrz i karoserii.

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2006-03-29, 07:34

Najpierw to zapodaj fotki swojego crxa.
Bardzo lubię swe koreańskie auto ze stajni Calibry.

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2006-03-29, 10:07

:) racja ;] sam coś pokąbinuje i pokaże Wam co mi sie udało zrobić ;] dzisaij porobie fotki mojego rumaczka :) Pozdro
Obrazek

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2006-03-30, 07:17

Daj zdjęcia przed przeróbkami tak jak stoi.

BiG BoSs
Forumowicz

przez BiG BoSs » 2006-03-30, 18:53

Moja Ceerka przechodzi własnie delikatny Lifting , mianowicie lakierowanie zderzasków i listew progowych i lusterek mialy byc i klamki ale lakiernik powiedzial ze trzeba jakis mocny lakier bezbarwny kupic i budrzet nie pozwolił :P
Usunołem tylna lotke wraz z wycieraczką i mi sie podoba zajebiscie podoba taki wyglad :)
ogólnie lubie jak Ceerka zachowuje seryjny wygład do tego ladny lakier , felgi i gleba :poklony:
To nie my wybieramy Honde CRX to ona wybiera nas!!!

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2006-03-30, 22:54

ja w mojej mam z przodu i tyłu sportowy zderzak, rury tzn. koncówki dospawałem do oryginalnego tłumika amerykańskiego do tłumika civica przez co musiałem zrobić na 2 rury bo było na jedną, zdarłem przyciemniane szyby, dodałem diody niebieskie na przednią maske, felgi to MOMO 15'' ,a teraz wnętrze bede robił, ale wpierw musze sprzęgło naprawić jutro i przeguby tylne a jak to zrobie to będzie ostra rura :D ludzie sie boją w mieście tego samochodu... dlaczemu ? :P
PS. dodaje fotke samochodu po 3 dniach stania u mnie tłumik juz był przerobiony po mojemu :P aktualnie mam założone amory tylne na oryginalne bo wtedy mi tłukło bo były sportowe, ściski hamulcowe na czerwono, bardziej dopracowany teraz jest. Jutro postaram sie porobić fotki to tu zarzucem :P Obrazek
Obrazek

Roman
Forumowicz

przez Roman » 2006-03-31, 11:21

Na pierwszy ogień tylne lampy na lexy. Diud nie rób na masce o to Cię proszę. Ogólnie skupił bym się na mechanice, zrobił delikatnie zawias z przodu i tyle.

Dave
Forumowicz

przez Dave » 2006-03-31, 16:15

Gleba, konkret alu, ciemne szybki, jakies swiatelka z tylu ciekawsze i wsio...
Przy tym aucie nie trzeba duzo zmieniac!
Elrohir Narmolanya

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2006-03-31, 16:36

pewnie niektorzy wiedza jakie autka mi sie podobaja :P po pierwsze tak jak pisal Roman, wywal diody z maski, po drugie usun nalepki z tylnej klaby a wlasciwie z bocznych szybek. po trzecie, te felgi sa takie troszke zwykle, jak pisal Dave przydalyby sie jakies konkretne :) po czwarte autoko trzebaby ladnie pomalowac moim zdaniem, pelno jest czarnych ceerek i jak juz cos robic to oryginalnego (np. patrz Endrju). jesli nie masz pomyslow jak mozna pomalowac autko to chetnie pomoge, mam gdzies kilka projektow, moze akurat cos bys polubil :P aha no i tak jak Romus pisal jeszcze, moglyby byc jakeis fajne lexy z tylu :) to narazie tyle :)

pusty24
Forumowicz

przez pusty24 » 2006-03-31, 22:56

po pierwsze wywal wycieraczke z tylnej szyby!!!czy ktos kiedys widzial Harta z ogonem??taki pies a na dodatek nie wiem jak sie to pisze ale nie o tym tutaj,wywal ten ogonek!!please!!!un jest :blee:
plasko oczkowe 32 w kontakcie z szyba calibry powoduje zamieszanie!

USŁUGI BLACHARSKO LAKIERNICZE
889969661 503499363

Iron man
Moderator

przez Iron man » 2006-03-31, 23:14

A możesz mi powiedzieć gdzie Ty widzisz wycieraczkę tylnej szyby???
:O

M!R@S
Forumowicz

przez M!R@S » 2006-03-31, 23:43

no też niewiem jak tam można widzieć wycieraczke, to fotka po 2 tygodniach kiedy miałem samochod teraz to bede malwał na jaśniejszy srebrny fele, z tylniej klapy dawno nie ma tych naklejek tylko po bokach klapy są napisy KOXX :P www.koxx.pl dla ciekawych, fele to momo i w rzeczywistości baaardzo very lepiej wyglądają, naklejka z tylniej szyby zniknęła, a co do diód z przodu to mam je w spryskiwaczach czyli tego raczej sie nei da wywalić :P
Obrazek

Thomson
Moderator

przez Thomson » 2006-04-01, 10:17

M!R@S napisał(a):...a co do diód z przodu to mam je w spryskiwaczach czyli tego raczej sie nei da wywalić :P

tak myslalem, czyli ukochany tuning dajacy 20 KM wiecej. Da sie zmienic, wystarczy kupic inne spryskiwacze, bo te diody to juz widzialem w wielu autach, ale tych co nie powiny wygladac jak wygladaja i poprostu szpeca polskie drogi... no ale pamietaj, mnie te felgi momo tak srednio sie podobaja, wolalbym cos innego np. alessio f1, speedline corse 2116(kozak moim zdaniem), oz hydra. dezent f, ale autko ma sie podobac TOBIE, a nie innym. no i co do jasniejszego malowania, jesli pomalujesz ja na szaro czy tam grafitowo to efekt tez nie bedzie powalajacy (popatrz na Endrju, Sico, Rafalcrx)

daroo
Forumowicz

przez daroo » 2006-04-01, 13:07

rolek napisał(a):Chcesz zrobić coś żeby twój crx był atrakcyjny wizualnie? Poprostu zarzuć na niego jakis ciekawy lakier i napewno bedzie wyglądała świetnie, nie polecam żadnych "plastików" bo ceerka nie wyglada nadzwyczajnie jak jest oblepiona laminatem. Wiadomo że są takie które powalaja ale napewno nie jest to kasa jaka planujesz wydać. Nasze Hondziawki naprawdę dobrze wygladają w standardzie i nie ma co nadzwyczajnego wkładać. Wystarczy ładny lakier, usuniecie standardowego spoilerka, ładne końcówki wydechu, ładne felgi i ewentualnie gadżety w postaci fajnych lamp i uważam że bedzie lux.

jesli wszyscy by tak mysleli to na S nie byloby co ogladác i o czym rozmawiac... ;). a wystarczy troche glowa ruszyc i samochodzik moze byc naprawde niepowtarzalny.w koncu auto robisz dla siebie a nie dla innych...i to ty nim bedziesz jezdzil.wiadomo ze to kosztuje ale nikt nie powiedzial ze zabawa samochodami jest tania. ;)

ps.
nie denerwuj sie Rolek :P

Rafalcrx
Forumowicz

przez Rafalcrx » 2006-04-04, 19:56

"jesli wszyscy by tak mysleli to na S nie byloby co ogladác i o czym rozmawiac... . a wystarczy troche glowa ruszyc i samochodzik moze byc naprawde niepowtarzalny.w koncu auto robisz dla siebie a nie dla innych...i to ty nim bedziesz jezdzil.wiadomo ze to kosztuje ale nikt nie powiedzial ze zabawa samochodami jest tania."

madrze kolega prawi.
Jezdze szybko inaczej jeszcze bym jechal.

Poprzednia strona