pozwole sobie utworzyc taki temacik i tu wrzucac moje zapytania odnosnie CRXA jako ze jestem zieloniutki w tym temacie,
1 wiec pierwsza rzecz to dolot - wydaje mi sie ze wyglada koszmarnie i do tego ma duze zgiecie. ogolnie wydaje mi sie ze powietrza to on nie dostaje tyle co trzeba, stozek mam firmy king dragon..i poza mruczeniem to ten dolot nic nie daje?
i teraz moje zapytanie czy jakos to przeprojektowac, zostawic tak jak jest..tak bedzie tanio
no a drozsza wersja to kupic ta power rure takk?? jaki jest tego koszt i czy najdzie mi ona na ten moj stozek
2 sprawa jest to ze musze wymienic gorny sworzen z lewej strony, znalazlem w jakims temacie ze ciezko jest z tym .. to sie pytam gdzie go kupic?? czy lepiej na stronce czy moze moglby mi ktos to kupic i wyslac...?
jakos niechetnie widze podchodzicie do moich spraw ;( patrzac na liczbe wypowiedzi ;( a ja jestem biedny biedny, dzisiaj kolejna zagadka do rozwiklania, czy ta listwe zaznaczona na czerwono mozna w oryginale zdejmowac i wymieniac.. bo u mnie ona jest cala pofalowana, ponoc na myjni sie urwala.. idzie to jakos dokupic czy mam sobie "ustrugac nowa"?
i jeszcze chcialem zapytac gdzie moge kupic te spinki do listew bocznych..
he.nigdzie to sie klei razem ze szyba.mozna sciagnac to dolnia ale z ta bedzie problem?chyba ze klej slabo trzymie to da sie wyciagnac,ale???ciezko to widze.powodzenia.te boczne zakladki gdzies moze kupisz.
ano wlasnie- teraz to jest na jakis sylikon przylepione .. wyglada koszmarnie i do tego huczy jak sie szybciej jedzie ;( .. czy ktos moglby mi zrobic takie dokladne zdjecie jak to wyglada w oryginale i mi przeslac?? sprobuje cos ulepic samemu.. albo dorwac jakas klape po wypadku aby gorna czesc byla dobra-ma ktos?
hmm.. tak patrze na te zdjecia ale nigdzie nie znalazlem z bliska .. ze ta czesc jest chyba oryginalna tylko zle wklejona.. co mam z tym zrobic?? bo przeciez nie bede calej klapy wymienial :|
o samą część z jakiegos auta po dzwonie co poszła tylna szyba. Uzywka cala klapa kosztuje około 150 pln pewnie jeszcze do negocjacji. proponuje Ci zapytać w servisie ile kosztuje sam element ktory jest Ci potrzebny, mysle ze roznica nie bedzie wielka
dlatego serwis od razu odpada;) w sumi emozna jezdzic z tym paskudztwem...ale chcialbym to jakos zrobic ladnie, wiec maktos moze taka klape po dzwonie??