Chciałem wrócić do tematu naklejek na szybę ponieważ stwierdziłem ze ta którą wszyscy już widzieli jest wegług mnie dość biedna. Dlatego chciałem zaproponować kilka projektów i może razem coś wybierzemy. Narazie przedstawiam jeden z nich, zrobiony na szybko, ale wydaje mi sie że jest już troszkę leprzy. W późniejszym czasie postaram się przedstawić coś mocniejszego, bardziej "wybujanego". Jeśli nie bedziecie chcieli już poruszać tego tematu to niech porostu ktoś napisze.
Spoko. Nie każdemu musi sie podobać. Dorzuce cos jeszcze i będzie w czym wybierać. Potrzebuję tylko troszkę czasu. A tak wogóle to co myslicie o zmainie naklejki?
Może dorzucę do naszego loga jeszcze adres strony?
Gotyk jako czcionka nie jest dobrym pomyslem do japońskiego samochodu. Bardziej "luźna" - moje zdanie. Loga Hondy po bokach sa jak najbardziej na miejscu.
Fuel is pumping engines,
Quench my thirst with gasoline !
Znaczki HONDY będą białe, a napis "crx śląsk" Chciałem zrobić taką czciąką jak jest napisane "crx" z tyłu na blendach naszych rexiów, ale nie umię nigdzie dorwać takiego fonta. Jeśli chodzi o to kto nam to zrobi to juz inna sprawa. Myślałem o tym co wcześniej pisał kaspol czyli podesłać projekt kolesiowi który robi naklejki na zamówienia na allegro.