Szukalem ale nidzie nie znalazlem wiec sie pytam.Orientujecie sie ile by kosztowalo malowanie crki 2nd gena na jakis kolorek kameleon(nie wiedzialem jak napisac: kameleonowaty?? :| )??Orientacyjne cenki mnie interesuja.A moze ktos robil cos takiego??Fajnie to wyglada na crce??
na crxie mi sie nie podoba za bardzo ale moze jakis kolorek ktorego nie widzialem z kameleonowatych jest ok, jeden crx na allegro jest tak pomalowany tylkoze nie widac wcale ze to kameleon ale jest ok
monster tuning (www.monster-tuning.pl) robi cos takiego. jakpisze nia ich stronce: "Miłym zaskoczeniem jest cena tej usługi. Lakierowanie samochodu kompaktowego jednym z 14 rodzajów lakieru kosztuje ok. 7500 PLN: są to lakiery z naszej własnej kolekcji."
:| 7500 zl :| OOoostro...Znaczy ze sobie daruje taki lakierek Za 7500 zl moge sobie druga crke kupic :] To moze sie zdecyduje na jakis dwukolor.Na gratce.pl stal taki fajny czarnoo bialy.Tylko tez bede mial problem z dobraniem barw.Moze jakis spec od VT mi pomoze
w sumie nie znam sie na cenach "za puche"
jak malowalem crxa to przygotowanie go (pare poprawek blach) i malowanie kosztowalo mnie lacznie 2500 zl
na perle/metalicc mialo mnie kosztowac 5000 wiec adekwatnie.. kameleon wiecej ... moze cena nie jest zbyt atrakcyjna.. ale mialem pewnosc ze jest dobrze pomalowane... a nie przypadek ze gosc oddal samochod do malowania, zaplacic prawie 5000 i 3 tygodnie pozniej platami lakier zdejmowal z bejki