Cześć, To zamykamy listę. Chciałbym teraz zebrać pieniądze od zainteresowanych osób. Na wpłaty po wysłaniu prywatnej wiadomości z numerem konta będę czekał tydzień czasu do piątku 19.07.2024. Później składam zamówienie grupowe od osób które zrobiły wpłatę na konto. Do końca dnia jutrzejszego oczekujcie prywatnej wiadomości z danymi.
Jeśli potrzebujecie ode mnie jakiejś weryfikacji to dajcie znać, ale obaw nie ma, jestem a forum od kilkunastu lat. Prześledzić moje wpisy można w historii. pozdr, k
W poniedziałek składam zamówienie. Mamy 3 osoby chętne i zamówienie na 5 kompletów. newuser i Piotrek96 - nie otrzymałem od Was wpłat i zamówienie zostanie zrealizowane bez Was.
Resztę zamawiających poinformuje o postępach i ustaleniach z 4mat. pozdr,
Cześć, mamy lekkie opóźnienie w realizacji. W zeszły piątek dostałem informacje ze sklepu, że będą realizować poniedziałek, wtorek jednak dziś dostałem maila z poprawionym kształtem dywanów. Więc jak rozumiem jeszcze ich nie wycinali i nie obszywali. Najpewniej termin realizacji opóźni się o kilka dni. Jeśli ktoś sie niecierpliwi to służę mailami na priv.
Hej, Wracam z newsami. Wzór dywanów jest już zatwierdzony. Myślę, że do końca przyszłego tygodnia zrealizują temat
PS. Osoby zainteresowane dołączeniem do zamówienia grupowego proszę o wysłanie PM z numerem telefonu i odpalenie whatsapp'a. Widzę że są zapytania na PM ale później jest cisza...
Dajcie znać czy dywaniki doszły i są w komplecie. Niestety nie wiem czemu pasek wyszedł bardziej szary niż biały jak na wczesnoprodukcyjnym dywaniku...natomiast na samochodzie w oświetleniu słonecznym wyglądają moim zdaniem dobrze, nienachalnie.