centralny zamek
Wszystkie sprawy techniczne dotyczące naszych kochanych ceerek.

tomi123
Forumowicz

centralny zamek

przez tomi123 » 2006-03-16, 00:43

Drodzy koledzy, ile kosztuje zakup i instalacja centralnego zamka + alarm??? Jesli znacie w Warszawie przyzwoity zakład, który to robi, prosze o info. Od dzisiaj jestem posiadaczem 'edka'. sprowadzony z Niemiec, niedługo zapodam zdjątka. Jest na letnich oponach, troche mieli po asfalcie. Ale zdązyłem się przejechać. Depnąłem idzie zajefajnie, tyle że jadąc dolinką służewiecką troche trzeba kierę trzymac mocno, bo czuc koleiny. a kółka ma zrabiste.

kolego odpusc sobie haselka zajebiste ok? bo tutaj panuje kultura, emocje mozna wyrazic na dziesiatki innych sposobow.

witamy w gronie crx maniakow

[ Dodano: Czw Mar 16, 2006 12:00 am ]
Przepraszam (mimo iz nie powiedziałem, I mean - nie napisałem tego brutalnego słowa) to przepraszam... emocje poniosły, więcej już to się nie powtórzy. Nie potrafiłem pozbierać się gdy już odebrałem autko, wszakże spełniłem swoje dziecięce marzenia... :-) A wracając do kulturalności i do pieczołowitego jej przestrzegania, zapewniam WAS iż poza wczesniejszym incydentem przejawiam jej atrybuty. Na co dzień studiuje dziennie w Warszawie i pracuję, mam nadzieję, że spotkam się z życzliwością z waszej strony .

lelo
Forumowicz

przez lelo » 2006-03-16, 01:25

Witam

troche mieli po asfalcie. Ale zdązyłem się przejechać. Depnąłem idzie zajefajnie, tyle że jadąc dolinką służewiecką troche trzeba kierę trzymac mocno, bo czuc koleiny.

To zaznałeś troche odczuć każdego posiadacza ceerki. :P

kolego odpusc sobie haselka zajebiste

Spokojnie, ja też miałem takie wzloty po kupnie hani.

zapewniam WAS iż poza wczesniejszym incydentem przejawiam jej atrybuty. Na co dzień studiuje dziennie w Warszawie i pracuję

Winny się tłumaczy ;) :D

PS. Zapomniałem dopisać że odnośnie zamka i alarmu, cena instalacji jest niewielka, ale warto założyć alarm i centralny samemu ze względu na to by mieć satysfakcję z włożonej pracy w autko
Ostatnio edytowano 2006-03-16, 01:31 przez lelo, łącznie edytowano 1 raz
"Ilość napisanych postów, nie świadczy o wiedzy piszącego."

Dycha
Forumowicz

przez Dycha » 2006-03-16, 01:26

tomi123, życzliwość jak najbardziej z naszej strony, o to możesz być spokojny a koszt centralnego + alarm to temat rzeka w zależności jaki chcesz czy z podstawowym czy kilka innych bajerów ma być. Poszukaj na allegro tam znajdzież oferty razem z montażem.
Pozdrowienia dla Hondziarzy !!!

kielon
Forumowicz

przez kielon » 2006-03-16, 19:45

Polecam wizytę na Wolumenie. Ostatnio widziałem komplet siłowników do centralki za 60zł komplet, alarm z wyjściem pod centralny, czujnikami ultradźwiękowymi (2 w komplecie) - spokojnie obejmują całą ceerkę - oraz zmiennotonową tubą za 150zł. Więc za w miarę niewielkie pieniądze masz alarm z centralnym (fajny bajer :) ) i tylko bajer.
Moim zdaniem łatwiej ukraść samochód kiedy jest wyposażony właśnie w centralny sterowany pilotem. Dlatego warto to przemyśleć.
Ale Twój wybór, powodzenia.
Moj CRX niestety sprzedany :(