Teoretycznie może byc to to samo- jednak akurat jestem po wizycie u pana od szybek i w katalogu widniała osobna pozycja na szybę od rexa i od cifa- wiec moze byc minimalna rużnica- zamówiłem nówkę i juz jestem po wstawieniu, niebawiłem sie w używane 250pln i po kłopocie - szyby do rexa dostępne od reki
ja watpie, cif jest wyzszy, ma wyzsze drzwi wiec mysialby miec bardziej pochylona szybe, wiec osobiscie watpie ze pasuje. Jutro moge pomierzyc na moim i brata aucie. Pewnie do tego czasu sie merfi wypowie...
stawiam big browar..... ze nie bedzie pasowac
niby podobny civic i CRX.. ale jak przymierzasz to z blach NIC nie pasuje... blotniki, zderzaki, drzwi.. wszystko....
tylko maska jest OK
wiec spodziewam sie ze szyba nie bedzie pasowac...
szyba moze byc ta sama wystarczy ze kat pochylenia szyby bedzie inny i mamy wyzsza lub nizsza fure.
nie powiem czy na bank jest ta sama.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
Jedz do byle jakiej firmy zajmójącej sie sprzedarzą auto szyb- jak juz wspomniałem w katalogach nordglas szyby do reksa wystepują- sa niewiele droższe od urzywanych oryginałów- jak już wspomniałem przeprowadziłem akcje zmiany szyby wczoraj i jestem w 7mym niebie ze wkońcu wycieraczki normalnie mi zbierają , ze niemam porysowanego okienka (wymieniałem bo miałem strasznie zoraną- nawet nie porysowaną). z wycięciem wstawieniem i nową szybą zapłaciłem 350pln gdzie szyba kosztowała mnie 250pln. Jak na moję to kupno urzywanej + przesyłka i wstawienie wyjdzie na to samo jak nie drożej a masz coś na co niemasz gwarancji i juz swoje przeżyło.
Liczby mówią same za siebie.