-----
Wszyscy wiemy, że forum potrzebowało od dawna małych zmian. Wziąłem więc sprawy w swoje ręce i skontaktowałem się z administratorem forum civic4g.com.pl na którym niedawno dokonał On wielu zmian.
Przedstawiłem mu 4 rzeczy, które są chyba jednymi z ważniejszych.
Więc tak:
- blokada w dziale giełda na wystawianie ogłoszeń przez uzytkowników mających mniej niż 40 postów
- uruchomienie Tapatalk
- shoutbox
- podpięcie schematów i specyfikacji pod górne zakładki tak jak jest obecnie na C4G(bez wątpienia nr1 na tej liście)
Kwota za w/w zmiany to 160zł.
Wydaje mi się że damy radę finansowo to dźwignąć. Moim zdaniem najwygodniej jest zrobić 8 wpłat po 20zl, dlatego też pod tematem każdy chętny chcący się dołożyć składa taką deklaracje. Potrzeba Nam już tylko 7 osób bo 1 wpłata leci ode mnie. Pierwsze 7 osób otrzyma we wiadomości zwrotnej PW z nr konta Orzecha, na który ma przelać środki w kwocie równej 20zł.W przyszłości można pomyśleć o oddzielnym temacie w którym byłyby uwagi i propozycje dotyczące Naszego forum. Następnie zebrać je i postąpić identycznie. To by było chyba na tyle, pozostaje czekać na pieniążki i można zacząć działać.
Pozdrawiam Orzech007
Im więcej osob sie zadeklaruje tym mniejsza kwota jednostkowa, także do dzieła
Na forum tak naprawde dzialaja tylko Wrobel,Polkar i Atom
Temat elekcji na moderatorow bedzie na pewno poruszony przez Malcolma
eithray