Teraz tylko troszke obnizyc i wrzucic jakies fajne JDMowe koło 

Wojtuuus napisał(a):Jestem pod ogromnym wrażeniem, lubię takie smaczki, ale wisienką na torcie w tym wnętrzu wg mnie było by zamontowanie jakiegoś radia z epoki a nie plastikowej zabaweczki ze skaczącymi delfinkami w kolorach tęczy

)

stn oceniam 9/10

jestem świrem wiem

, jesli ktos by chciał mieć szpere to do każdej preludowej skrzyni można ją wsadzić ale koszt szpery nowej fabrycznie to 2.000zł (używka skrzynia z LSD=2.500pln)

lubie takie rzeczy ale nie mam na nie czasu <zly> zeby u siebie ogarnac

Kuźmin napisał(a):Kozacka Preluda,wczoraj pierwszy raz czytalem Twoj temat i widzialem ze chcesz zamienic na ee8 a dzis na tablicy znalazlem to : http://olx.pl/oferta/honda-crx-ee8-zami ... d7f35860e0 .Crx tez mi sie marzy ale takiej pralki bym chyba jednak nie zamienil,wolalbym mniej gratow do niej powrzucac a kupic rexa i miec dwa super auta,pozdro i powodzenia

Kuźmin napisał(a): pralki bym chyba jednak nie zamienil,wolalbym mniej gratow do niej powrzucac a kupic rexa i miec dwa super auta,pozdro i powodzenia
he he
nie wiem tez czy dojechał bym do domu w całości 

:mrgreen: 

wreszcie nie trzeba nigdzie jeździć i zostawiać gratów w celu podstawowych operacji

przy okazji wypiaskowałem sobie zamek który lekko ruda brała na dole

, istnieje tez ryzyko że wybuchnie przy niewłaściwym ułożeniu jej i zbyt duzej sile nacisku
, w dodatku po wciśnięciu sworznia trzeba założyć upierdliwą zawleczke która nie ma zadnych otworów na szczypce, jedyna metoda to dwa płaskie śrubokręty i opanowanie techniki

wszystkie śrubki M6 wymienione na nowe, do pełni szczęścia brakuje nowych przewodów w stalowym oplocie, ale do Prelude chyba nie ma nic pasującego P&P

Gratuluje zapału do preludki ale mam nadzieje że kupisz EE8 i dopakujesz je grubymi fantami
Prelude pod wzgledem wyposazenia wypada mega w porownaniu do CRX
orzech007 napisał(a): Prelude pod wzgledem wyposazenia wypada mega w porownaniu do CRX![]()
Jakie plany co do auta ? Da sie jeszcze cos tam wcisnac?
i na pewno pojadę nim w daleką podróż, do Bułgarii, Grecji albo do Hiszpanii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość