zamiescilem to do stylingu bo tu kolesie wymieniaja zderzaki itp. i wiedza cos o dodorze lakieru
pozdrawiam
ineczej efekt może być inny niż byśmy chcieli
z malowaniem kilku elementów bywa różnie..w większości przypadków niestety się odróżniają. Zgadzam się z Sebastianem że jak nie zmieniasz koloru to koszt nie jest wcale taki duży a i robota jest mniejsza. No i kolorek jak jest świeży to zdecydowanie polepsza wyglądzik
Poza tym przy okazji można się pozbyć wszystkich oznak starości 
Zreszta powod jest inny zderzak przedni odpryski i tylne nadkola w jednym miejscu doslownie prosotkat 10cm na 3cm maks po jednej i drugiej stronie juz spuchlo, a z tego co czytalem nie tylko ja mam taki klopot z tylnymi nadkolami 
) NIE WOLNO NIGDY MIESZAĆ ROZPUSZCZALNIKÓW (np. jeden rozpuszczalnik kupisz tu, torchę Ci go zostanie, drugi kupisz w innym miejscu, pomieszasz je i malujesz...) - mowa o rozpuszczalnikach do akryli. Robi się z tego wtedy straszliwy pasztet !!!! najlepiej kupić wszystko na raz i robić z jednych składników. A jak ew, braknie dokupowac w tym samy miejscu, z tej samej beczki
.
ja na początku jak się uczyłem malować też się tego potwornie bałem

. Zużyjesz ze 2 stetki farby a dużo to pomoże...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości