Do sprzedania idzie moje b18c4+ jest po generalnym remoncie 2500km temu ( remont robiony w czerwcu u Mleka TTG ) .Głowica kompletna c6 czyli wałki,sprężynki talerzyki,nowe uszczelniacze zaworowe oem-maksymalnie doprężona ,krótki dolot wyspawany przez Fawora i stożek fujita,ssak c6,kolektor 4-2-1 owinięty bandażem na wyjściu 2,5 cala.Dół : nowe panewki główne i korbowodowe ACL,nowe pierścienie i wszedzie nowe uszczelki i uszczelniacze ( wałków,miski ,głowicy,vtec ,dekla itp... )nowy kompletny rozrząd skrzynia s80 fd 4,7 zalana nowym mtf ,lekkie koło zamachowe skrzynia absolutnie bez jakichkolwiek wad !!!
Silnik absolutnie nie puszcza żadnego bąka i pali ok 0,2l oliwy na 1kkm ! Sprzedaje wszystko co potrzebne żeby to załadować do 4 gena lub crx-a- łapy ,wiązka ,półosie,komp,silnik ,skrzynia,kolektoryITP... KOMPLETNY SWAP !!! Wszystko siedzi w aucie ,można testować :hyhy: moc to 213km i 206 nm. Sprzedaje tylko dlatego ,że będe wkładał Kserie.Na budowaniu tego auta nie oszczędzałem i nie uznaje półśrodków
Cena jaka mnie interesuje to 13 tysi.Jeśli nie sprzeda się w całości swap to za ok 1,5 miesiąca bede rozbierał na częsci.
Tel kontaktowy 505 097 813