no apik kursuje regularnie tu i tam
ale kobieta widze do niego dolaczyla... pewnie jescze nie wie co z praca...
bede chlopaka pewnie niedlugo widziec to sie go zapytam...
dajcie jakis termin końcowy co do wpłaty na konto, bo i po co płacic jak juz miejscówek ma zabraknąć,
ja bym przyjechał z żonką i z synkiem (20mies), czy mógłybym wtedy liczyc na 2 osobowy pokój?? proszę o odp. od tego zalezy , czy , jak, kiedy,
wstepnie jestem NA TAK wiec jak cos to sie spikniemy jeszcze zobacze czy chlopakom moze tutaj (bylym crxowcom) sie nie odwiedzialo... ale jak nie bedzie chetnego - co jest prawie pewne....
to bedziemy rozmawiac i ustalac dam znac..
dotarly od nas zaliczki chyba od 35 (?) osob i z tego co pamietam to bylo 74 osoby. ciagle przychodza nowe wplaty wiec to co podalem pewnie jest juz nieaktualne ale daje pewne pogladowe info
POZNAŃ GORZÓW I OKOLICE ZAPRASZAM NA NIECO TAŃSZE NOCLEGI - MAM RODZINĘ W KIELCACH I ZE DWA POKOJE SIĘ ZNAJDĄ SPOKOJENIE
ZROBIMY ZRZUTĘ 10 ZŁ NA ŻARCIE I PO TEMACIE
TO JEST JAKIEŚ 10 MINUT OD TORU
PORADZIMY SOBIE NA 100 % A JAK POGODA BĘDZIE DOBRA TO WYWALI SIĘ NAMOITY I PO ZAWODACH
WIĘCEJ INFO NA PW I GG: 1536110
jade na 100 % bo to weekend majowy - po zlocie można jeszcze myknąć do krakowa albo coś
Ostatnio edytowano 2006-03-01, 13:52 przez APOL, łącznie edytowano 1 raz
tu nie chodzi o to ze bedziesz "niemile" widziany absolutnie
oplata ktora uiszcza kazdy jest oplata za caly zlot i chcac wziasc udzial w zlocie niestety musisz ja zaplacic. to ze wychodzi to na oplate za noclegi jest moliwe tylko dzieki obu klubom