witam
Otóż sączy mi się woda z lewego siłownika.czytałem dużo żeby przeczyścić odpływy które znajdują się podobno gdzieś koło lamp tylnich.
może jak je znajdę i wyszczę to pomoże...
Ostatnio edytowano 2014-07-12, 13:57 przez Zasada6701, łącznie edytowano 1 raz
Odsuwasz szyberdach, w 4 rogach są dziury odpływowe.. rurka z tyłu się kończy za boczkami w bagażniku (dokładnie za tym, gdzie jest taka kratka wentylacyjna)
Jeżeli Ci się leje z siłownika sprawdziłbym czy nie jest popękana masa uszczelniająca na końcu listewek dachowych (obok zawiasów klapy), zawiasy klapy i może się też lać spod spryskiwacza.
EDIT
images_2ndgen/manual_II_pliki/14-39.pdf
Ostatnio edytowano 2014-07-12, 11:01 przez Maniek93, łącznie edytowano 1 raz
wyczyściłem oby dwa przewody były zawalone jakimś shitem.
i poodcinałem te czarne zwężki co są na końcu tych węży,ale problem nie minął i jak leje wodą to dalej mi leci z lewego siłownika woda...co teraz?
Problem mam ten sam. Przewody wyczyszczone. Atom uszczelnił okolice zawiasów i listewek. I wraz mi leci i to całkiem solidnie. Leci plastikiem przy mocowaniu siłownika klapy.. Nie mam już pomysłów gdzie zajrzeć. :/
pomogę w sprawach wykroczeniowych, karnych oraz odszkodowaniach
http://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=70254 <---- mój ED
o masz no to i ja nie mam jak dalej leci silownikiem to juz wszyskie ogniska zapalne zrobione
zawiasy maski- nowa masa
listwa dachowa w rogu- nowa masa
sprawdzenie calej rynienki bagaznika czy nie ma dziur i wzerow
uszczelnienie lamp - nowa uszczelka badz sylikony
czyszczenie odplywow
moze byc jeszcze tak ze sa zgnite wyjscia na rurke w szyberdachu i tam leci..ale to wtedy w innym miejscu
nic tam wiecej nie moze byc:/