Czarna CRKa na blachac chyba WF... fele z rantem. parkuje przy bibliotece UW w warszawie... Chyba w poniedzialki. Ja staje swoją niebieską perełką, ide sobie do pracy (hulakula) a tu sobie crx stoi aż mi sie humor poprawil czy to kogos z nas?
ooo Herman pracujesz w hula kuli??
ja czesto bywam ze znajomymi tam na disco i na kregle:))) i zazwyczaj przyjezdzam swoja hondzia:)) ale jeszcze twojej nie namierzylam:))
Czesto mam zmiany od 17tej do 24tej. Ale codziennie nie pracuje :/ Narazie tylko raz widzialem czarna hondzie (miala tlumik o dziwo z prawej strony) tyle sie dopatrzylem... Czesto jest problem z zaparkowaniem ale staram sie przy ulicy parkowac Wiec pozdrawiam wszystkich i zapraszam do hulakula
dzisiaj az 2sztuki w kędzierzynie kożlu jedna to czerwona rej. to OP, 2 mi tylko migła była srebna , myslałem ze to małe miasto a tu zdziwienie w ciągu 20 minut aż 2 rexy , bardzo sie ciesze na takie widoki w obcym mieście
takie cacko spotkałem w rudzie śląskiej jakośc zdjęc jest kijowa bo robiona telefonem i w dodadku przez szybe ale ktos moze doczytea sie małego napisu na klapie autko było w idalnym stanie i w dodadku prowadzone przez kobiete, pozdro dla niej widac ze lubi szybko jeżdzic bo nie bardzo umiałem ja dogonic
Warszawa, dzisiaj, ok. godz. 17 z min., czarna 2 gen., stala kilka autek za mna na swiatlach przy Andersa, a potem obok mnie na kolejnych przy Wytworni Papierow. (pierwsza osobka, która się ze mna... "przywitala" na drodze - dotychczas nikt nie reagowal na swiatla, itd. )
wczoraj kolo godz 19 morska crx 2gen (na 80% to byl Vtec)
na blachach LU, ze zbitym lewym tylnym kierunkiem
jechala trasa lazienkowska z centrum w strone wawra i dojechala do ul.marsa
na skrzyzowaniu z zamieniecka stalismy rowno na swiatlach.(jechalem matizolotem)
za kierownica urocza blondyneczka... moze ktoras z tak licznych forumowiczek ?? pzdr