Znudziło mi się użeranie, zamówiłem uszczelkę z francji jeżeli dojdzie to dojdzie. Jeżeli nie zdąży to trudno.
PS. Jak uda się zakończyć prace to mam jedno wolne miejsce w aucie. Kumpel który zawsze ze mną śmigał na Wieruszów zrezygnował boi się zmoczyć bo gdzieś tam w necie wyczytał ze może padać.
Więc mogę kogoś zabrać
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
SwiEty,Dlatego w sobotę siedziałem do 19 , żeby zakończyć układ wydechowy i czerwonym polecisz . Panikujesz , a to nie wpływa na jakość i czas pracy w żaden sposób . Zamówienie uszczelki takiej jaka powinna być za to ułatwia znacząco zakończenie prawidłowego montażu.
polkar, tak jak napisał Vincent nie będzie problemu.
Tylko jedziemy w dwóch grupach opcja premium to poranna dostawa w sobotę opcja standard dopiero na popołudnie hehehe
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza