Mefisto napisał(a):Widzialem testy na roznych stronach, i wlasnie tajemnica K&N-a to ten olejek.
Powiedz szczerze - nie szkoda Ci było tych 350+250zł na taki gadżet? Dupohamownią i tak nie wyczujesz, że to coś dało, a za tą kasę mógłbyś sobię sprawić jakiś bardziej spektakularny gadżet.
S;lychac mnie na koncu dzielni 
ja zrobiłem dolot na rurkach i kolankach jacky'iego niestety okazuje sie ze musze zmienic akumulator bo jest za duzy i power rura styka sie z biegunem ... widze seryjny dolot zimnego powietrza na filtr ... na lato wyprowadz sobie ze zderzaka
Iron man napisał(a):Powiedz szczerze - nie szkoda Ci było tych 350+250zł na taki gadżet? Dupohamownią i tak nie wyczujesz, że to coś dało, a za tą kasę mógłbyś sobię sprawić jakiś bardziej spektakularny gadżet.

--->A masz jakis pomysl jak zrobic? Myslalem o gietkiej ruze ale niewiem.
Wytnij dziurę w zderzaku i doprowadx stamtad rure. Pasuje idealnie. A rure kup np w OBI taką srebrną, gietka, żebrowana - jeszcze Ci dodatkowo zatrzyma paprochy na ściankach
własnie
o ile pamietam koszt takiej rurki w castoramie to jakies 30 zlUżytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości