ehehe no ja powiem tak.
chcialem kupic zabke bo mi sie podobala bo to sramto ale teraz? Panieeeeeee moglbys mi 3 zabki postawic to bym mojej niuni nie oddal! ale wlasnie jestemy na stronie crx gdzie sie kocha te autka i pewnie to samo o civicach mowia ich wlasciciele. pozatym zalezy co lubisz bo 124 konie w 940kg a 90 w ile... 1050?
"prawie robi wielka roznice"
polecam crx-a
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
powiem tak,jak wsiadziesz do erki to sie zakochasz jak sie przejedziesz to orgazm gwarantowany,a w zabce to za wiele nie bedzie, najwyzej ja polubisz na rok.a potem i tak kupisz erke.ale i to i tamto honda wiec zle nie kupisz.niezawodne i ekonomiczne to pewnie 1,4.choc z niezawodnowscia to bym postawil na rowni dwa auta,bo pewnie cif bedzie zarl 2litry mniej.ale co tam 10zl wiecej na 100km.ale ta frajda z jazdy,
no kurde nie wiem bo crka mi sie zajebiscie odoba i te osiągi...ale z drogiej strony za te same pieniadze kupie samochod tez fajny ale 5 lat młodszy, a to robi roznice.
zabka jest fajna z zewnatrz a w srodku ta deska ???ochyda!!!moim zdaniem dluzej posmigasz erka,bo poczatki lat 90tych to najlepsze auta a potem to juz ilosc sie liczyla a nie jakosc,choc w japonskich autach to chyba zawsze jakosc.rob jak chcesz zebys potem nie zalowal,ja ci radze crx,