martii napisał(a):z tego co wyczytalem to ten tanszy z wiekszym IC ma wiecej wszystkich pierd...lek plus downpipe 3", ....
jezeli by z 0,4 bara wychodzilo 180-190 koni to taka moc mnie satysfakcjonuje w 100 % ,dlatego chce kupic taki zestaw zeby nie ruszac dolu i to bylo by naprawde super.gosciu z ktorym krece temat powiedzial ze on takze moze mi kupic wszystkieakcesoria to zn. skompletowac cale turbo tylko na przyszly tydzien bede wiedzial jak to cenowo wyglada ,i wiem ze takze bedzie to zciagal ze stanow.nie chce kupic jakiegos badziewia wiec walkuje temat zeby bylo naprawde ok.
Judge_Dread napisał(a):Podstawowa zasada... dmuchasz musisz lac paliwo... seryjne wtryski i seryjna pompa ledwo co sobie daja rade w serii a po lekkim doladowaniu przestaja spelniac swoja funkcje...
Co do kitu... zestawy z gietej blachy nadaja sie na smietnik gieta rura traci swoje wlasciwosci... A i jeszcze jedno seryjny dol a wszczegolnosci korby nie wytrzymaja wiecej niz 220 KM potem sie rozleca...
dokladnie ja nie chce jakiegos syfu,tylko dobre rzeczy przy czym nie chce ruszac dolu
czy takie cos jest mozliwe przy dmuchaniu powiedzmy max 0,4 bar. i osiagnieciu naprawde zadowalajacych mnie 180-190 KM.