to jest juz nas dwoje szkoda ze niema tylko porad zastanawiam sie czy niejest to zwiazane moze ze sprzeglem tylko chyba bylo by to tez przy innych biegach
zawsze sie to dzieje jak ruszam z postoju na 1-2 biegu dzwiek dochodzi od strony pasazera jest podobny do zatartego lub starego lozyska dosyc niepryjemny niewiem co jeszcze dodac a jak sprawdzic te maglowice pytam bo niewiem
masz zapieczone klocki na tarczy lekko i brakuje ci blaszek w zacisku hamulca, klocek sie przesuwa z tarcza i ci stuka w zacisk.
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
ja mam taie pukanie jak ruszam,klocki napewno nie tarcza tez nietrze o ta blache z tylu bo wszytsko zdejmowalem i tez stukalo
[ Dodano: Nie Lut 19, 2006 11:46 pm ] ja u siebie wszytsko sprawdzilem a ty Tomek sprawdz wszytsko po kolei:klocki tarcze i ta blache moze cos z tego bedzie ci przeszkadzalo porozkrecaj podnies samochod i sluchaj moze tobie sie uda bo ja juz trace nadzieje bo nikt niewie co to
stukanie stukaniu nie rowne. podoby problem moze miec rozne przyczyny
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
awiec tak wziolem posprawdzalem klocki tarcze przeguby itd itd wkoncu wziolem postawilem auto na klocki i odpalilem dalem 1-2 bieg i cisza jak powino byc potem dalem auto na kola i problem powraca zrobie tak jak pisze loobo pojade na stacje diagnostyczna moze oni cos stwierdza
[ Dodano: Pią Lut 24, 2006 8:14 pm ] awiec tak odglos dochodzi ze skrzyni tylko niebarzo wiem czy z przelozen biegow czyli tych zembatek czy czegos innego mam pytanie czy skrzynie oplaca sie wogole remontowac czy wymienic na lepsza i czy idze to wymienic w wlanym garazu czy sa tam jakies utrudnienia czy tzreba ja wyjac razem z silnikem czy osobno mozna
gabeczka jak dlugo ci sie to dzieje?
[ Dodano: Sob Lut 25, 2006 8:39 pm ] wymienilem olej na gesciejszy troche nawet duzo to ustalo. oleju mialem stan. wiec raczej to bedzie skrzynia nawet doszedl do tego trzeci bieg. jak ktos moze niech doradzi jak ktos coc wie z okolic skoczowa bielska cieszyna o dobrej skrzyni niech da znac