21 luty mi sie stad wzial, ze to moja ulubiona liczba A tak na powaznie to mialem nadzieje ze jakis termin razem wymyslimy.
Ja kurcze w niedziele nie dam rady bo mam wyjazd wlasnie wniedziele na Mazury do wtorku. Wiec ja proponuje jezeli juz nie 21 to moze 24 bo to piatek, a jak wolicie niedziele to hmm nic mi nie pozostaje jak prosic o nastepny termin czyli 5 marzec
Ja proponuje żeby w końcu ktoś podał konktretny termin i miejsce, bo jak tak będziemy kombinować to nie dojdziemy do porozumienia.
Niech zostanie 21.02.2006 miejsce ----> katowice, parking obok GO SPORTu
OK??
Powiem szczerze że najlepiej jakby to był któryś dzień weekendu bo w tygodniu mi i hossowi cięzko jest się wyrwać z pracy a chętnie byśmy się z wami spotkali. Jestem za propozycją Mreniasa czyli spotkanie w okolicach Bielska może być w któryś weekend? Ustalmy może wspólnie datę spotkania żeby większości osób pasowalo no chyba że zrobimy 2 terminy w odstepach dwutygodniowych na przykład.
chętnie bym sie zjawił ale moje autko po zimie wygląda okropnie no i nie bardzo mam czas bo mam remont domu ale licze ze zrobicie kilka fotek ktore z chęcia zobacze ( ceer postaraj sie tam o zdjęcia)