Chcialem sie z nim spotkac, bo chyba ze dwa lata sie nie widzielismy i nie zagladalem na forum. Tak sie zlozylo, ze pojawilo mi sie troche gotowki i oddalem sowja honde do ogolnych poprawek i malowania i za jakis tydzien bede ja odbieral, jak tylko wroce ze Szwecji
(przy okazji, przepraszam za brak polskich znakow, ale na sluzbowym kompie mam szwedzka klawiature :/ )
Zajmuje sie od dobrych kilku lat komponowaniem muzyki filmowej i sila rzeczy mam tez troche sprzetu do filmowania
Mozna by napisac jakis ciekawy scenariusz i cos pokrecic. Swiety widze, ze dobry operator kamery to mozna by polaczyc sily
Mielibysmy dobra reklame forum
Co Wy na to?
http://youtu.be/APvmIAG9ybw

Idzie jak burza. Szkoda że od Wrocławia do Drezna lało że nic nie było widać na 10m.

Teraz to bede zagladal dwa razy dziennie
Zaczalem wygrzebywac stare fotki... przypomialy sie wycieczki crxem, zloty w Wieruszowie, wyjazd do Wilna w 4 dorosle osoby 3500km w tydzien
Lezka sie w oku kreci... Przyznaje moja wina, moja wina.. jak ja moglem was opuscic

ale spalanie jest ok
Polatasz na normalnym paliwie i CRX dopiero będzie latał.Fajna fotka ,dlaczego jedna?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości