czesci ee9, cvc4g [lekka maska,klapa,czarna deska...]
Chcesz sprzedac jakies graty do CRXa ???<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

kowalskitk4
Forumowicz

czesci ee9, cvc4g [lekka maska,klapa,czarna deska...]

przez kowalskitk4 » 2013-08-02, 22:24

Witam,

Mam na sprzedaż następujące części:
- nosek ee9 stan bdb, kolor fiolet EVO,parę drobnych rysek od przekładania - 150zł
- 2x dokładka ee9:
1) seria ori, w ladnym stanie - 130zl
2) seria ori, w mniej ładnym stanie - 100zł
- dokładki progowe ori - 200zł/komplet [którąś stronę mam zapasową-daję w gratisie]
- maska ee9, czarna, wycięta od wewnatrz - bardzo lekka,ale wiotka, lakierniczo jakaś masakra, lekko wgięta przy lampie kierowcy, na trackday idealna - 50zł
- deska ee9, orginalnie cała czarna, stan bdb - 80zł
- dywan ee9 - 40zł
- podsufitka ee9 - 40zł
- pastiki tyl ee9 - 40zł/komplet
- linki sprzęgła, gazu, prędkościomierza, ee9 - 30zł/szt
- klapa na trackday, b.lekka, w miejsce szyby pleksa, ramka wycieta i powiercona dla utraty wagi, podnosi sie na jednym silowniku, czerwona blenda, ale z dziura - 50zl

PROSZĘ NIE PYTAĆ O INNE RZECZY!
SPRZEDAJĘ TYLKO I WYŁĄCZNIE TO CO WYŻEJ!

Odbiór osobisty ma pierwszeństwo. Warszawa Bemowo.
Nie prowadzę rezerwacji. Kto pierwszy wpłaca kase bierze towar.
Jeśli ma być wysyłka to płatność tylko z góry na konto. Sprzedałem tak dwie ee9 na części i obie strony były zadowolone. Nie mam konta allegro.
Wysyłka po stronie kupującego, w tym także załatwienie kuriera jeśli ktoś chce taką formę.
Koszt wysyłki ustalam indywidualnie. Materiał na pakowanie nie rośnie na drzewach.

Proszę patrzeć i czytać uważnie, aby nie było nieporozumień. Późniejsze reklamacje nie będą rozpatrywane. Nie trać swojego i mojego czasu jeśli nie chcesz kupić tylko pomarudzić.
Rzeczy są stare, brudne i używane - nie prowadzę pod krawatem salonu nowych aut czy części.

kontakt: PW / kowalskitk4@gmail.com
[proszę pisać w temacie o jaką część chodzi i zachować ciągłość korespondecji (jeden watek+cytowanie) inaczej widomość leci do kosza]

Zdjęcia sprzedawanych przedmiotów:
https://plus.google.com/photos/10440458 ... pGd-IC9_gE

pozdrawiam