pawel84 napisał(a):Zrobi jak uważa,może ja już jestem za stary i mnie takie mody w ogóle nie bawią,bo wiem czym to pachnie,Bonczek też coś od siebie dożucił
,popatrz będąc na jakimś rajdzie,np.Rajd Polski na dojazdówkach jak samochody typu super 1600 bądź 2000 się zachowują.Ledwo to się pod górkę zbiera,a na os-ie idzie jak przecinak.Kiedyś będąc w Będzinie na rajdzie kilku zawodników klasy S1600 nie było w stanie pod górkę do zamku się wtarabanić,trzaba było wepchnąć
Z takimi przeróbkami trzeba też się liczyć z przerobieniem skrzyni na krótszą,a to dodatkowe wydatki.A jeździć po drogach to można nawet z silnikiem odrzutowym jak ktoś lubi.
. U mnie nie ma kompletnie problemu z poruszaniem się na codzień/pod górkę/z górki. Niestety to wszystko kosztuje, taniej jest zrobić turbo. Autor chce przepis na mocne 1,6 n/a i opisałem swój przypadek użytkowania takiego wynalazku z kilkuletniej praktyki, nie teorii i argumentów typu że można coś innego i z silnikiem odrzutowym i porównywania do tdi i aut klasy super i po co i w ogóle
. Rzeźba w 1,6 jest sztuką dla sztuki albo rzeźbą dla klasy do 1,6 w kjsach i podobnych imprezach. Bez urazy oczywiście.
) temat założyłemz ciekawości bo doskonale wiem co zrobić jak ustawić głowice a ja nie z tych co oddadzą do firmy zabulą 
Co do turbo napewno pomogę bo już to za mną 

emg napisał(a):pawel84 napisał/a:
Zrobi jak uważa,może ja już jestem za stary i mnie takie mody w ogóle nie bawią,bo wiem czym to pachnie ,Bonczek też coś od siebie dożucił ,popatrz będąc na jakimś rajdzie,np.Rajd Polski na dojazdówkach jak samochody typu super 1600 bądź 2000 się zachowują.Ledwo to się pod górkę zbiera,a na os-ie idzie jak przecinak.Kiedyś będąc w Będzinie na rajdzie kilku zawodników klasy S1600 nie było w stanie pod górkę do zamku się wtarabanić,trzaba było wepchnąć Z takimi przeróbkami trzeba też się liczyć z przerobieniem skrzyni na krótszą,a to dodatkowe wydatki.A jeździć po drogach to można nawet z silnikiem odrzutowym jak ktoś lubi.
Myślę że porównanie do rajdówek i zachowania się takiego auta klasy s1600/2000 jest znowu nietrafione chciażby ze względów budżetowych .

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości