Gdzie we Wrocku można wypolerować felgi jakoś tanio? Byłem u znajomego patrze a w garażu u niego stoją fajne felgi 15' oz wyhandlowałem za kratę piwa tylko srebrny lakier na froncie pozostawia wiele do życzenia felgi są dwu kolorowe wnętrze czarne front srebrny. I ten czarny jak Cię mogę ujdzie a srebrny widać ze clear zszedł już dawno i na farbie pojawiły się wżery. Nie wiem czy się w to bawić czy po prostu zrobić sobie ładne zimówki do zajechania
Jak stoi się 1,5 metra od felgi to wyglądają bardzo ładnie gorzej jak ktoś się nachyli nad kołem to odrazu widać że lakier lipa
www.kupujez.pl - Sklep internetowy - Turystyka, Militaria, Dom i wnętrz Plecaki taktyczne, militarne, turystyczne, trekkingowe, myśliwskie, Wisport, Texar, Camo Garnki, Patelnie, Dekoracje, Wyposażenie, kuchni, łazienki, wnętrza
Krzysiekcrx, Fajnie, że ogarnięte.Jeżdzimy w klubie różnymi dupowozami i chłopaki o tym wiedzą.Ceny robią niższe dla klubu bez względu na auto.Trochę się dziwili ,że ktoś pomyka BMW ,ale po Trabancie Gawend już czają ,że u nas wszystko jest możliwe