no skoro daja przepis znaczy ze patentu na to nie ma. cchialem to w weekend zrobic ale nie dostane do weekendu gumek wiec trzeba czekac efekt pracy moze nie za duzy ale jeden woli mecz ogladac a inny lezec na podlodze wkitrany pod fure
"Był CRX - jest Subaru, lecz jednak sentyment w sercu zostaje..." - Ptasior
Zrobione! Męczyłem, męczyłem i wymeczyłem. Zabawka jest naprawdę fajna i warta poswięcenia czasu. Niestety nie obeszło się bez niespodzianek. Okazało się że wodzik w miejscu zaczepienia do dźwigni ma przedłużenie/przeciwwagę, czy coś takiego co zaczepiało u mnie o rurę wydechową i niestety nie widząc konieczności zastosowania tego kawałka pręta ani jego funkcji postanowiłem go poprostu uciąć.
Zmiana biegów jest naprawdę krótka! Bardzo fajna zabawa, polecam!
PZDR!!!
Z kazdym dniem nieuchronnie zwiększa się liczba tych, którzy mogą pocałować mnie w dupę!!!
opisz rolek jak to sie sprawuje w crx. nie ma zadnych zgrzytów? slyszalem ze shortshifter uwydatnia wszelkie objawy zuzycia skrzyni itp,
a co do zmiany biegów to wchodzą szybko i bezbłędnie? nie ma zadnych problemow?
acha, zachowałeś proporcje 1 do 4cm? czy coś zmieniałeś?
był crx ed9, del sol, AR 156 , coupe ej6 jest prelude bb9:)
Dodam wam jeszcze taki montaz i taki opis na lekko gotowych elementach i nie tylko, moze sie tez przydac do pelnego dzialu "zrob to sam"
http://honda-tech.com/zerothread?id=1007935 pozdrawiam CeeRiXowo
Może i wyobraźnia z wiedzą w konkury chodzą, ale za to obie przegrywają z bezmyślnością
Kukus ile dałes za gumki i gdzie kupiłeś?? Od dawna sie nosze sie z zamiarem zrobienia tego myku. Rolek podłaczam sie pod pytanie : zachowałeś proporcje 4 cm 1??
Pozdro
Ostatnio edytowano 2006-02-12, 20:30 przez szumal, łącznie edytowano 1 raz