Przydzielono mnie do sektora "air ride" razem z dwoma golfami. Jako, że wszyscy idą w stronę gleby ja zrobiłem im na przekór i zostawiłem w takim położeniu:
Jedyne minusy całej zabawy to to, że na dziurze czy fałdzie w jezdni górny wahacz z przodu lubi dobić do kielicha co nie jest przyjemne dla uszu. Z tyłu na amortyzatorach są jeszcze odboje więc tu problem jest mniejszy, ale też czasem łupnie

Ryba88 napisał(a):Pomalowałem i założyłem w końcu wyrób lotkopodobny chargespeed na tył. Zrobiłem podobnie jak była oryginalna lotka - dół w strukturze, a góra w kolor auta i wygląda to w moim mniemaniu zdecydowanie lepiej niż całość w kolorze

polkar napisał(a):probowales zamiejic gorne wahacze prawy z lewym? ja tak mam i dzieki temu jest lepszy kat pochylenia zwrotnicy, samochod duzo lepiej pokonuje zakrety a dodatkowo u mnie gorny wahacz wchodzi troche wyzej zanim sie oprze o podluznice
U mnie tak blokowało do czasu ogarnięcia prostych kół, w sumie i tak są nadal krzywo, ale znośnie
W 5g/del solkach dopiero mają problem z tym bo mają bliżej

no i do tego bezstresowa podróż po polskich drogach w komforcie dużo lepszym niż na serii

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości