BornToBuyCRX napisał(a):a co obijesz mu twarz bo twierdzi jak z reszta pewnie polowa tego forum,ze albo cos z Toba albo z tym autem jest nie tak? zachecasz do zakupu nie ma cousun konto z tego forum chlopie radze Ci bo tutaj na bank tego auta nie sprzedasz gwarantuje Ci
Weźcie się wszyscy ogarnijcie, bo jak było to ee8 za 4.5k to każdy się spuszczał nad monitorem, każdy chciał jechać i kupić, bo takie zajebiste i tanie, a teraz jak się okazuje, że jak nowy właściciel chce zarobić, to już jest wszystko źle. Kupił prawie za darmo, to sprzedaje za cenę przeciętnego ee8. Nie ma w tym nic złego. Założę się, że gdyby ktoś z Was za taką kasę go kupił, to też by próbował zarobić na nim kilka tysięcy, no ale niestety, ktoś był szybszy.
Zawiść polaczków nie zna granic. Porażka
I na marginesie, na miejscu moda zamknąłbym temat już dawno, bo znowu zaczyna się wypisywanie głupot przez osoby, które auta nie widziały, a po tych zdjęciach nic nie da się stwierdzić. Ktoś będzie zainteresowany, to sobie obejrzy
usun konto z tego forum chlopie radze Ci bo tutaj na bank tego auta nie sprzedasz gwarantuje Ci 
Masz do mnie pretensje że wykorzystałem okazje i kupiłem auto od człowieka który tak na prawdę nie wiedział co ma w garażu ?? Na prawdę proponuje nabrać troszeczkę dystansu do całej sprawy bo co poniektórzy robią z całej sprawy wielką szopkę...
Nie mam zamiaru się tłumaczyć. Po raz kolejny zapraszam na oględziny
jaki ubaw masakra. Moje ee8 kupiłem za 6000zł opłacone itd. itp. i do dzisiaj jeździ i tak samo dobrze się trzyma i też w moim kierunku były słowa, że oglądali i że to strup mimo, że 4lata stał w szopie i nikt nie miał opcji go oglądać