tak jakby przygotowania...? ^^
... no widze ze ostro dzialasz z autem... a co sie stalo z ta maska? jakas stluczke mialeś?
, ja stoje na lewym pasie, ani trojkata, ani koszulki wszyscy na mnie trabia itd... szkody jakie wyrzadzila to oczywiscie szyba przednia do wymiany, maska do wymiany, zawiasy maski podniesione, lewy blotnik wgnieciony (rog maski wgniotl), i przy szyberdachu wgniecenie bo maska tak przywalila, generalnie spore koszty, ale wymienilem tylko maske+szybe bo na reszte nie mam kasy
.
no i ten dzwiek vtec'a ...tylko pozazdroscic...qrcze tez moze cos pomysle o jakims swapie 
moze az tak nie słychać tego vtec'a jak w b16 ktory poprostu ma agresywniejsza charakterystyke i ma większe pie...ncie na vitku ale i tak jest mega w porownaniu do d-seri
... do modzenia b18 mysle ze lepsze za sprawa wyzszej pojemnosci, ze skrzynia zawsze mozna cos pokombinowac w przyszlosci, dorwiesz jeszcze sobie np wałki z b18c6, jakas uszczeleczka moze cieńsza, strojenie i bedzie bajka... w b16 brakowalo mi troche momentu obrotowego, ciagnal dobrze gdzies tak przy 4tys. wiec zeby dobrze pokatac to trzeba bylo trzymac obroty odpowiednie 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości