Maskę stan bdb- (pierwszy lakier na masce aczkolwiek do pomalowania bo klar schodzi ale za to dziewica +wygłuszenie w bardzo ładnym stanie oraz wszystie naklejeczki które dla zboczencówsa istotne)
Lampy stan bdb- (na jednym kloszu są 2mikro odpryski tak jakby ktoś chciał śrubokrętem odkleić klocz i nie wyszło mu, dla mnie bez wpływu na jakość klosza)
zderzak z dokładką Js stan 2+ do odratowania (zderzak po stłuczce delikatnie pękniety w jednym miejscu [nie złamany] i kratka w dwóch miejscach do poklejenia, wzmocnienie tez w sumie do odratowania jak w temacie "dla chcącego nic trudnego"
) nigdy wcześniej nie klejony wszystkie zaczepy całe, mi się nie chce bawić w ratowanie także przy odrobienie chęci może cieszyć oko na jakimś ed9 bądź ee8 dokładka lekko obrypana też raczej do pomalowania
kierunki w zderzak krótko na temat Klosze całe (ORI STANLEY) w jednym kierunku jeden zaczep do odratowania w drugim podobnie tyle że do rekonstrukcji większej
za całość liczę sobie 1150 do negocjacji zdjęcia powrzucam jutro bo muszę porobić
ps. sami wiecie jak z częściami do EE i zdaje sobie sprawe że z mojego zestawu napewno ktoś kto da troche od Siebie bedzie mega zadowolony (głównie o zderzak i kierunki mi chodzi bo maska i lapmy stan bdb-)
szczegóły pw