Może być i bez ''sqad'' , a co do wzoru to myślałem nad takim co maja chłopaki z civic clubu na dole przedniej szybie http://img30.imageshack.us/img30/839/2copyz.jpg. Nasza była by na tylnych bocznych z dwóch stron.
Też bym taka chciał tylko nie wiem jak jest z ich wytrzymałością czy by nie schodziła jak by wycieraczki pracowały. Fajne by były takie jakieś zawijane jak pokazałeś.
U ludków z ckpl się trzymają i to pewnie któryś już sezon z kolei. Ale zawsze można sobie kupić np 2-3 komplety, żeby móc zrobić podmiankę w razie w.
Ja myślę, że temat wart rozkmkinienia
zawsze można zrobić wlepe przyklejaną od wewnątrz i po problemie
moge coś porobić tylko musimy ustalić co to miałoby być na tej wlepie
i jak już bedzie projekt zrobiony to kto bedzie chciał taką wlepe to się wydrukuje i tyle a może jak nie będzie to dużo kosztowało to poprostu wezme troche więcej,na pewno ktoś prędzej czy poźniej weźmie
...też myślałem żeby zrobić sobie wlepe na drzwi pod listwe DOHC PGM-FI PROGRAMMED FUEL INJECTION - taką jak na ponizszym filmiku w 25 sekundzie
Nie zapominajcie o del solach, one nie mają tylnych bocznych szyb;) ale naklejka fajny pomysł. Musiał bym pomyśleć gdzie to do siebie strzelić, bo przednia szyba nie do końca mi pasi. Można by było zrobić do tego ramki na tablice rej.
Ja bym był za wlepą na przedniej szybie na dole, jak napisał filip, że u chłopaków się trzymają to można spróbować i u nas. Co do napisu to może MaciOS zrobiłbyś parę jakiś wzorów ciekawych. Ile taka wlepa by kosztowała?
Też myślałem o CRX Szczecin, ale crx chyba nie będzie tak fajnie pozawijany... No trzeba to obadać.
Może samo szczecin by fajnie wyglądało? W końcu i tak każdy wie, co to za samochód.
Albo Honda CRX Szczecin Team (już zdaje się, że Macios wpadł na tę nazwę w sierpniu)
W zasadzie to mi mniej zależy na napisie, a bardziej na tym, żeby to fajnie wyglądało Więc równie dobrze może być Spierrdalaj na prawy
Jeszcze co do wlepek typowo klubowych gdzieś tam na tylną klapę.. Mi tam za specjalnie na tym nie zależy, bo teraz to nawet Daewoo takie mają - widziałem Nexia klub, Lanos klub... Wydaje mi się, że czasy, gdzie taka wlepka coś znaczyła, już minęły bezpowrotnie, jak moda na tribala na bicu.