można przerobić te z preludy, a ja miałem z Integry da czy db czy jakoś tak tej czterodrzwiowej chyba 95-96 rok foldingi i pasowały trzeba było lekko nawiercić jeden otwór i lepiej dopasować trójkąt ale wyglądały jak ori w moim temacie jest ich fotka, cena takich na ebay'u to od około 100-150$ za komplet + wysyłka, moje były takie
a tak poza tym przepraszam, że śmiecimy ci akMe w temacie
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE
Nie polecam przeróbki z preludy, własnie takie kupiłem do mojej pralni i są duże, do rexa wizualnie nie pasują, lepiej juz z integry albo odłożyć kase i kupić na ebayu OEM.
W dodatku mając lustra JDM z preludy trzeba tez mieć seryjne lustra z preludy EU, trzeba przerabiać zamieniając trójkąty z JDM na EU, żeby później szkło ustawić normalnie lusterko. Szkła tez się wymienia na EU z wiadomego powodu.
Same lustra nawet można kupić na ebay, strownik podejdzie z allegro od CRV itp, wystraczy lekko podszlifować sterownik i da sięgo upchnąć w rexową deskę.
No a przekaźnik tez podejdzie np z preludy bo zasadza działania ta sama, kupiłem taki przekaźnik za 30 zł na forum preli.
Jednak i tak uważam że sztuką jest mieć OEM lustra w rexie i takie tez wam polecam kupić, na pewno satysfakcja gwarantowana