Tłumaczyłem,że można mieć radochę z jazdy Jeżdżę różnymi pierdopędami,nowymi ,starymi i tylko da się tym jechać Zabawa zaczyna się w małym ,szybkim autku tj.CRX
Jasne ,że są jeszcze takie jak R8 i inne ,ale można się bawić za mniejszą kasę i mieć radochę, nawet jadąc do pracy.
pangałuszka.
Auto nie może bezczynnie stać,musi być odpalone i trochę pojeżdzić jak jest okazja.Chodzi o smarowanie silnika ,skrzyni i takich tam paru rzeczy
Vincent napisał(a):pangałuszka. Auto nie może bezczynnie stać,musi być odpalone i trochę pojeżdzić jak jest okazja.Chodzi o smarowanie silnika ,skrzyni i takich tam paru rzeczy
Ale co masz na myśli, bo za bardzo nie rozumiem?..
Aaaaa nie ogarnąłem Nieważne.. Widzisz Vinc co praca z ludźmi robi? Już pomijając mój debilizm - masz rację. Trzeba choć kilkanaście metrów zrobić, odpalić od czasu do czasu, żeby się nie zastał samochodzik, bo potem mogą być problemy ruszeniem go z miejsca
Nie ważne, jest na forum i może zaskoczy Dzisiaj z Gawend latanie nocne po uliczkach powyzej 16,a tam gdzie Ayss uszkodził koło 15,bez zabezpieczenia nie polecam Start od kreski.Pangałuszka jak puścisz solkę ,to będziesz tęsknił