Witam serdecznie,
Zgodnie z zasadami dobrego wychowania Na forum od 2007 roku ale pod innym nickiem i nie w sprawie swojego auta.
Od tygodnia jednak jestem szczęśliwym posiadaczem ED9 z 91 roku.
Byłe auto mastacrx
Karol, 22 lata, PL - Dębe Wielkie /k. Wa-wy UK - Wellingborough
Od 17 lutego posiadacz del Sol Targa D16Y8 Milano Red
Wolnymi chwilami DJ - amator, elektronik, wędkarz...
...Mam nadzieję dzięki pomocy kolegów i koleżanek z forum podostrzyć pazur mojej maszyny i nadać jej drugą młodość
Witam wszystkich posiadaczy crx-ów. Jestem Szymon i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem del sol z silnikiem D16Z6 z 93r. Myślę że nawiążę na forum nowe kontakty , oraz otrzymam fachową pomoc przy przywracania solki do świetności. Pozdrawiam
Siemka, jestem Maciek.
mam 18 lat,
mam zamiar w przeciągu 2 tygodni kupić crx do kjs i innych zabaw
z chęcią wymienię się doświadczeniami, lecz na pewno mam ich mniej niż Wy, więc dużo będę się od was uczył.
Cześć jestem Dominik kupiłem crxa 2 generacji 90r poliftowy od kolegi Kotarskiego z forum i powoli go reanimuje a czeka mnie długa droga do dobrego stanu.
Cześć wszystkim.
Mam na imię Karol. Z hondą mam to wspólnego że jestem posiadaczem preludy IVgen. Z racji, że było to moje marzenie i sprawdza się jako wozidło na co dzień. Szukam teraz del sola dla mojej małżonki, w rozsądnej kasie, bo o pralkę się za bardzo boje żeby nią jeździła bez nadzoru