podgrzewanie foteli, przyciski, oprawki dwuwłóknowe itd itp
Chcesz sprzedac jakies graty do CRXa ???<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

Wojtti
Forumowicz

podgrzewanie foteli, przyciski, oprawki dwuwłóknowe itd itp

przez Wojtti » 2013-02-09, 18:33

Do sprzedania posiadam trochę części do Hond które leżą u mnie od dłuższego czasu. Poniżej opisy, ceny i zdjęcia:

1) przełączniki:

- włącznik podgrzewania foteli, oryginalny Hondy (pasuje do Civiców 5 i 6 gen., CRX del Sol, Accord 6gen itd.) w 100% sprawny, razem z oryginalną kostką z przewodami. Podświetlane na zimny biały kolor, a po włączeniu diody włączenia świecą się na czerwono - cena 100zł + przesyłka

- przycisk regulacji elektrycznych lusterek razem z ich podgrzewaniem z oryginalną kostką i kablami. Niestety suwak przełączania lusterek jest uszkodzony, a włącznik podgrzewania lusterek nie zaskakuje (nie wiem czy tak jest oryginalnie, czy powinien się wciskać i zostawać w pozycji włączony-wciśnięty, wyłączony-wyciśnięty) - cena 30zł + przesyłka

- przycisk włączania świateł awaryjnych Civic 5gen. w 100% sprawny - 10zł + przesyłka

- przycisk sterowania szyberdachem w 100% sprawny - 10zł + przesyłka

- przycisk nieoryginalny do civica 6gen włączania halogenów wraz z kostką - 20zł + przesyłka

Obrazek
Obrazek

2) przyciski do Hondy CRX del Sol w "daszek" nad licznikiem

- przycisk świateł awaryjnych oraz przycisk składania dachu elektrycznego razem z oryginalnymi wtyczkami i kablami - cena za to co na zdjęciach - 50zl + przesyłka

Obrazek

3) oprawki żarówek:

- 4 sztuki wiązek żarówek, jeden komplet zawiera jedną oprawkę dwuwłóknową oraz jedną oprawkę jednowłóknową wraz z oryginalną wtyczką - cena za jeden komplet 30zł + przesyłka

- 2 sztuki wiązek żarówek, jeden komplet zawiera jedną oprawkę jednowłóknową wraz z wtyczką, drugi komplet zawiera dwie oprawki jednowłóknowe wraz z wtyczką - cena za każdy z kompletów 10zł + przesyłka

Obrazek

4) manetki Honda:

- cały kombajn przełączników tj.: włączanie świateł oraz wycieraczek - 100% sprawne - cena 40zł + przesyłka

- włącznik wycieraczek wraz z włączaniem tylnej wycieraczki 100% sprawne - 25zł + przesyłka (ja taką manetkę a dokładnie włącznik tylnej wycieraczki zamontowałem do CRXa del Sol i używałem jako włączanie/wyłączanie kompresora) co istotne dodaję oryginalne wtyczki wraz z kablami co ułatwi montaż

Obrazek
Obrazek

5) pokrywa zaworów w b.db stanie pochodzi z D16Y8 , pasuje też do innych - 70zł + przesyłka

Obrazek

6) kierunkowskazy civic 5gen cena za dwie sztuki - 30zł + przesyłka

Obrazek

7) lampy tylne w burtę Civic 5gen w dobrym stanie cena za dwie sztuki - 40zł + przesyłka (dopiero muszę zrobić zdjęcia)

8) 4 sztuki amortyzatorów Civic 5gen i prawdopodobnie pod 6gen też pasują 100% sprawne - cena za 4 sztuki 120zł + przesyłka (nie mam zdjęć, jak coś mogę zrobić)

9) części do Accorda 5gen:

- sterownik ABS - 50zł + przesyłka

- pompa wspomagania - 50zł + przesyłka

- silniczek krokowy do 2.0 benzyna - 40zł + przesyłka

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

10) maskownice głośników infinity reference wraz z pierścieniami mocującymi - 30zł za komplet + przesyłka

Obrazek

11) opony zimowe Pirelli Sottozero 15" 195/65/R15 91T - 4 sztuki bieżnik około 4mm - cena za komplet 300zł + przesyłka

Obrazek

12) zawiasy drzwi do Civica 5gen - 4 sztuki - cena za sztukę 20zł + przesyłka

Obrazek

13) kubek na zegary typu autogauge itp - 30zł + przesyłka

Obrazek

Kontakt ze mną:
PW
E-mail: wojtti_s@wp.pl (często sprawdzam)
GG: 4901316 - jestem od czasu do czasu, można pisać jak będę to odpiszę

Berbo
Forumowicz

Samochód: Cyber ED9

przez Berbo » 2013-02-10, 23:24

a przycisk do podgrzewania foteli ale do ed9 ? Pasuje którys z tych co masz ?Jak to jest rozwiazane?
EE8 https://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=70671
ED9 https://www.honda-crx.info/viewtopic.php?f=17&t=37274
http://empireracing.pl/forum/viewtopic.php?f=7&t=254&p=1440&hilit=berbo#p1440

dj-napster
Forumowicz

przez dj-napster » 2013-02-11, 01:31

Berbo napisał(a):a przycisk do podgrzewania foteli ale do ed9 ? Pasuje którys z tych co masz ?Jak to jest rozwiazane?

do rexa nie pasuje, to jest z civic 5/6 prelude itp nowsze modele, ja taki kiedyś kupowałem do civic 5 ale taniej :P nowe też są w ASO za 200pln.

Mam ori przyciski do rexa w szafie schowane ale nie stać cie ;)

mac102
Administrator

przez mac102 » 2013-02-11, 09:17

Berbo napisał(a):a przycisk do podgrzewania foteli ale do ed9 ? Pasuje którys z tych co masz ?Jak to jest rozwiazane?

Przypatentować wszystko się da, tylko po co? Szukaj ori rex/4g, czasem się trafiają.

dj-napster napisał(a):Mam ori przyciski do rexa w szafie schowane ale nie stać cie ;)

150zł +- 10zł to sensowna stawka jaką można za nie wołać, więc bez przesady.

Wojtti
Forumowicz

przez Wojtti » 2013-02-11, 11:20

jak już inni wspomnieli nie pasuje do ED9, poza tym już sprzedane są przyciski od podgrzewania foteli i od halogenów civic VI gen