Swistak napisał(a):Miska w Z5 też ma taki kształt w środku jak od Z6...
No niby tak ale lepiej chuchać na zimne

Swistak napisał(a):Miska w Z5 też ma taki kształt w środku jak od Z6...

Karol Trelka napisał(a):ale miska z5 ma juz po czesci przegrode strona wyzej pokazana , co wyciac sie nie da bo jest zgrzana
To seryjne zabezpieczenie jest takie dość słabe
Tak czy siak jeśli komuś chciałoby się takie zrobić to jestem chętny.
ale nie gadaj ze seryjna przegroda jest słaba
w e36 2.5l przy mocnym lataniu bokiem potrafi sie kontrolka zajarac a tu nie zaobserwowałem wazne ze jest wystarczy delikatnie poprawić , mam u siebie stara miche z5 jak bede miał czas to zobacze co mozna zrobic 

Karol Trelka napisał(a):Góral jak masz tiga i troszke blaszki kwasowej wystarczy naspawac w kilku miejscach i jest przegrodaale nie gadaj ze seryjna przegroda jest słaba
w e36 2.5l przy mocnym lataniu bokiem potrafi sie kontrolka zajarac a tu nie zaobserwowałem wazne ze jest wystarczy delikatnie poprawić , mam u siebie stara miche z5 jak bede miał czas to zobacze co mozna zrobic
Może i kontrolka się nie jara ale po ostatnim Lap Race Ułęż padły w ekipie Wwa trzy panewki w trzech D-seriach
Teraz jest moja kolej więc wolę się ubezpieczyć bo musi jednak coś w tym być jeśli po lataniu po zakrętach ten silnik tak reaguje 
nie no zart , ale w zeszłe wakacje szalałem na wysokich obrotach i cały zbiornik poszedł prawie 300tysi przebiegu teraz jak zakładałem turbo na panewkach były slady uzytkowania ale nie to ze cos sie przytarło smigało do samego konca az do momentu chęci na turbo 

ale to trzeba układ suchej miski zrobić a nie przegrody

Sebastian_O napisał(a):Sorry za off-topaale to trzeba układ suchej miski zrobić a nie przegrody
![]()
Pozdrawiam
Układy suchej miski widziałem do B serii i dość słono kosztują więc pozostanę przy przegrodach 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość