atom1 napisał(a):a mi teraz najbardziej przeszkadzaja grzyby w kapeluszach i baby, wlaka sie wpiz bo widza snieg i od razu paraliz
X2

atom1 napisał(a):a mi teraz najbardziej przeszkadzaja grzyby w kapeluszach i baby, wlaka sie wpiz bo widza snieg i od razu paraliz

Do tego co napisał atom1 mogę jeszcze dorzucić:atom1 napisał(a):a mi teraz najbardziej przeszkadzaja grzyby w kapeluszach i baby, wlaka sie wpiz bo widza snieg i od razu paraliz

co tu dużo mówić... kretyni
do pracy w jedna strone mam 35 klocków ladnej trasy, niestety nie jest to dwupasmówka. I dostanie sie jeden taki jeleń i ciągnie za sobą sznur samochodów bo ruch z przeciwka i jak wyprzedzanie to tylko na trzeciego bo co innego zrobić zeby sie do pracy nie spoznic?? I taki maślok w przeciągu minuty spowoduje 3 zagrożenia na drodze, nie mówiąc już o tym ze sam moze zostać przypadkiem z drogi wypchnięty, co by mu sie pewnie i przydało jako nauczka n przyszłość zeby nie blokowac ruchu,a możliwie go upłynniać. Ja jadąc sobie klekocącym szambojadem 100-120, w porywach wiecej, nikogo nie spycham z drogi, nie spowalniam itp, itd. i nikomu nie przeszkadzam

M!R@S napisał(a):lepszym rozwiązaniem byłoby zamontować je na skrzyżowaniach i jak zapala się czerwone to JEBBBB i nawalać polską dziurę finansową.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości