Na sprzedaż:
1) Silnik D16A9 ze skrzynią L3, wyciągnięte z mojego rexa (1992r.) po uderzeniu w tył. Historię silnika znam od 1998, kiedy to moja sąsiadka kupiła rexa. W 2010 roku auto odkupiłem od niej ja. Silnik po przebiegu 189 tyś. km., nie biorący oleju (olej wymieniany co rok i przez ten czas absolutnie nie było mowy o jakimkolwiek ubytku czy dymieniu, nie mówiąc już o potrzebie dolewania). 2 tyś km temu wymieniony kompletny rozrząd, świece i kable. 500 km temu wyregulowane zawory. Z silnikiem problemów nie było żadnych. Gratis dorzucam przegub widoczny na zdjęciu + drugi, którego tu nie ma. Przeguby w dobrym stanie, a z racji tego, że zostały, to dokładam. - 1300 zł
2) Maska ED9, kolor R63. Maska ma 2 drobne pęknięcia lakieru kilka cm nad znaczkiem hondy widoczne na zdjęciach (te białe kropki to lampa błyskowa). Generalnie maska w naprawdę fajnym stanie. - SPRZEDANAł
3) Klapa tylna z lotką i światłem stopu (działającym) z szybą w bardzo fajnym stanie. Gratis dokładam siłowniki. - 100 zł
Zdjęcia:
https://picasaweb.google.com/Furion27/Graty#
Wszystkie części znajdują się na mojej działce, 40 km od Częstochowy. Preferuje odbiór osobisty w tym miejscu, po uprzednim dogadaniu szczegółów. Pytania proszę wysyłać na pw. Pozdrawiam