Witam . Mam do sprzedania parę rarytasów które niestety muszę szprzedać ponieważ nasz Kochany ZUS zabrał mi rentę powypadkową ponieważ niby jestem zdrowy. Ale do rzeczy.
3 STOP 100zł
Zegary ee8 UK z milami 100zł
Spryski lamp ( zbiornik + przycisk ) 150zł
Przycisk od lusterek elektr. 50 zł
Stop i zegary kupione od wrobellosa dokładnie za tą samą kwotę. Oczywiście możemy ponegocjować ceny cześci. NIe pytajcie o inne graty bo nie mam . Wszystko oczywiście do ED9/EE8 jutro zamieszczę fotki a dla zainteresowanych paczka fotek na maila
Ostatnio edytowano 2013-02-25, 17:52 przez kenny86cz-wa, łącznie edytowano 3 razy
Opel Calibra-auto którym jeżdzą bożyszcze niewidomych kobiet.
rezerwacja zbiorniczka, jakby co rezerwowałem zanim ktokolwiek wiedział że będzie na sprzedaż i jakby co jest to zbiorniczek od civic4g
(przycisk można brać bo ja mam)
Dobra Panowie po kolei. Na kierownicę pierwszy był konrad Co do stopu i sprysków rezerwował dj-napster ale samą szybę i sam zbiornik . Jeśli nie pójdzie komplet on jest pierwszy co do Chętnych. Obiecane fotki:
[ Dodano: 2013-01-14, 19:49 ] Dalej
[ Dodano: 2013-01-14, 19:50 ] I jeszcze
Opel Calibra-auto którym jeżdzą bożyszcze niewidomych kobiet.
KASPOL da radę nawet ok świeci , w oryginalnym plastiku przy tylnej szybce jest wzór do wyciecia pod światło, bedzie ci tylko obudowy brakowało ale swiecic bedzie tak jak u dj napstera w temacie
http://www.dj-napster.krajenka.net/crx/ ... viewer.swf
...B16A1 zamknięte w EE8... FOG LIGHTS+GATHERS 1.8 DIN+WIND DEFLECTORS+MAP LIGHT+ARMREST+MUD FLAPS+REMUS+PERSONAL BOX+MIRROR'S COVERS+HEADLIGHT WASHER+BUMPER POLE