Racing Sparco NS-2 15x6,5j et 45, 5,5kg
Chcesz sprzedac jakies graty do CRXa ???<br>
Tematy sa kasowane po 60 dniach nieaktywnosci !

donleon
Forumowicz

Racing Sparco NS-2 15x6,5j et 45, 5,5kg

przez donleon » 2013-01-12, 19:11

Racing Sparco NS-2
myślę o rozstaniu się z moimi felgami, które ciągnąłem z Tegiwą z Japonii w zeszłym roku.
Decyzja o sprzedaży jeszcze nie zapadła.

Felgi produkowane w Japonii przez Crimson dla Sparco. Typowy aftermarket, 2 rozstawy. Nie jest to kute, waży 5,5kg na sztuce. ET 45. Trochę się tego naszukałem, żeby parametry grały. Rozsądna szerokość - 6,5. Stan widać na zdjęciach. Rant zawsze można by przepolerować ale moim zdaniem jest bardzo dobrze. Wyważone przed zimą przy zdejmowaniu. Nie było problemów.

Z tego co mi wiadomo jest to jeden komplet w Polsce (drugi gdzieś jest, ale zniszczone ranty i nienajlepszy stan). Jeśli się mylę - z radością obejrzę zdjęcia - lubię tą felgę <cool3>

Z rzeczy ważnych - nie wchodzą nakrętki szersze niż np. długie kryte (standardowe visiony np. nie wchodzą) - mogę dorzucić zestaw fake D1spec widocznych na zdjęciach.

Aha, z felg nie będę zdejmował tego co na nich siedzi - ze 4mm T1R, zjedzone trochę od środka, ale pojeżdżą. Do zużycia.

Jeszcze nie zdecydowałem się na sprzedaż - zobaczymy, muszę w końcu przymierzyć do nowej budy.

Czekam na oferty - z mojej strony proponuję , 2200 z nakrętkami.
Nie mam parcia na sell. Oczywiście można pomyśleć o zamianie na ciekawe graty.

Jak to wyglądało u mnie?
Obrazek Obrazek Obrazek

A tak wygląda na sucho.
Obrazek
Obrazek