wiem ze temat byl pare razy poruszany ale bylo do niego malo odpowiedzi.niech ci co maja biale zegary napisza jak to robili.niech naprzyklad MF da tez taki temat do dzialu porady.jak zrobic tak zeby nie zniszczyc,zeby chodzilo,zeby nie bylo przeklaman i ogolnie git.pozdro
p.s mam nadzieje ze pare osob sie wypowie a nie jak w poprzednich tematach.
Sory wielkie obiecalem ze napisze, i wrzuce tak samo jak zrobienie za cene 50zl fajnego wydechu, jutro na sobote i niedziele jestem na UNIWERKU ale obiecuj na 100% ze najpozniej we wtorek MALCOLM bedzie to mial u siebie, jeden i drugi dzial, moge nawet podeslac w Corelu 9 robione zegary przezemnie, wiec mozna edytowac i zmieniac. Opisze wsio co i jak lacznie ze zdjeciami. Pozdrawiam
No wiecie co do wydechu to dla mnie fajnie chodiz gdybym mial mozliwosc nagrania na komorke, a mam to bymw rzucikl jutro jak mowilem podesle Malcolmowi wsio. Ocenicie sami !
[ Dodano: Pon Sty 23, 2006 8:51 pm ] Ok, o wydeszku i zegarach foty i opisy malcolm juz ma u siebie, wiec teraz jego scigac,
Kaspol jak napisalem wyzej ja wczoraj wyslalem opis i foty do zegarow i wydeszku do Malcolma ma rzucic na to okiem, napsialem jak umialem najlepiej i mial wrzucic na stronke, chyba ze nie to wrzuce normlanie , ale woallbym nie bo jest okolo 10 zdjec i 3,4 strony czcionka 12 napsiane co i jak, takze malcolma trzeba teraz molestowac zeby to wrzucil
Ma kto jakis patent na sciagniecie wzkazowek od zegarow tak zeby nie uszkodzic ich, i czy wogole komus sie udalo za pierwszym razem zrobic to tak zeby nie polamac wskazowek?? Pozdrawiam;)
Tviti, mi sie udalo bez polamania trzeba delikatnie ale zdecydowanie ciągnąć w góre
a najlepiej troche podwazyc czym (małą pensetą)
ale pamietaj ze potem je trzeba w dobre miejsce wsadzic
zeby nie bylo przeklaman na liczniku
(ja sciagnalem tylko wskazowke obrotomierza
pzdr