dla mnie lipa jesli chodzi o air w tym modelu
ale plus za samozaparcie
Najpierw foty jak stoi na opuszczonym. Mnie wystarczy:
Widzę ze Ujban cie zaraził pneumatyka
mówił mi właśnie jakiś czas temu ze modzisz przy swoim i pytasz go co jak gdzie i z czym i widzę ze pokierował cie odpowiedni skoro wszystko działa jak potrzeba kompresor bym wziął z Viara jakiś mały bo tam wszystko metalowe a nie jak w tych chińskich g.... plastik, pilota masz na kable czy na stale w aucie?a myslałem ze był bym pierwszy na pneumatyce w hondach z naszego rocznika podkradłeś mi pomysł o którym gadałem z ujbanem przed wiosna bo mieliśmy modzić u mnie właśnie pneumatykę ale jakoś po przemyśleniach stwierdziłem ze to troszkę niebezpieczne auto się tak nie trzyma i ze wole sobie pozapier....
, ponieważ doszły prawie wszystkie brakujące części, czyli:
);
i jakiś przełączników do sterowania. Kabli mam sporo pozostałych z podłączania audio, więc zasilanie będzie z czego zrobić.
i .... moge zaczynac zabawę z pasowaniem przedniej dokładki 
Nie muszę oczywiście mówić, że dostałem ataku padaczki, a stopień mojego wqrwienia osiągnął miliard na 10 ... No, ale cóż ... życie
Ja nie z tych co by zaraz popłakali się, poddali i wystawili ogłoszenie w dziale sprzedam.
Docelowo całośc będzie zabudowana w schowku pod popielniczką - będę musiał pobawić się kartonem, matą, żywicą, kitem i strukturą

Podnosi się tak jak widać na załączonych zdjęciach. Przód idzie też wysoko, ale wolniej i trzeba poczekać, aż kompresor dobije ciśnienie, bo jednak butla jest mała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości