klocki Ferodo, wlasnie wyjechalem od magika, troche pocisnalem Hondzie, dotarlem klocki i w koncu mam hamulce w prawdziwego zdarzenia i nie boje sie siedziec na dupie jakiejs beemce czy innego gulfowi
A co powiecie na temat klocków "Remsa"? Różne opinie słyszałem. Jedno mówią, że kijowe inni są zadowoleni. Cena z tego co wiem, też jest bardzo przystępna.
jesli ktos planuje w przyszlosci zakladac np ebc green stuf to radze zalozyc mocniejsza tarcze , ale nie zwykla brembo.
ja kupilem brembo gladkie i potem ebc.
hamulce hamuja ok ale tarcza leci 2 razy szybciej.
klocki w miare sie scieraja mam jeszcze po przejechaniu 15 tys zapass na drugie 15
ale tarcza nastepnego kompletu raczej nie wytrzyma.
Ostatnio edytowano 2006-02-10, 17:51 przez merfi vtec, łącznie edytowano 1 raz
części tuningowe z USA D,B-series!! zawieszenia ES/sprzęgła/oświetlenie/felgi/rozporki/pierścienie/tłoki/panewki/uszczelki/doloty i wiele innych!!
Pomiary AFR, Gtech obd2/obd1/obd0 Modyfkacja i strojenie komputerów (ulica+hamownia) Crome Pro, Turboedit, Bre, Hondata ---------------
gg:175578, tel:500410476, www.merfiebay.com
ceny sie zmieniają praktycznie co tydz - te są najaktualniejsze możliwość wysyłki jak i wystawienia fakturki wysyłam do 24h od otrzymania wpłaty na konto ^ tak w ramach reklamy^
mam jeszcze inne klocki, tarcze i niemal wszystkie części do większości aut