Grzesiek, ona wisiała tylko na tablica.pl w cenie 30k PLN Na allegro jej nie ma bo właścicielowi nie zależy na sprzedaży.
grzesiek84
przez grzesiek84 » 2012-08-10, 18:26
KickIn napisał(a):Grzesiek, ona wisiała tylko na tablica.pl w cenie 30k PLN Na allegro jej nie ma bo właścicielowi nie zależy na sprzedaży.
aha więc to ta na której zawiesiłem oko. możliwe ze na tablicy ja widziałem.p.s rozglądajcie sie baczniej na miescie za bawarkami chyba 2 tygodnie temu mijałem cie jechałeś w piątkowe popłudnie z tomexem jego rs
wczoraj dwie ustawki z ep3 na pelnej wydmuszce kolega mowil ze ma ssaka skunka jakas wieksza przepustnice dolot CAI i kompletny wydech HKS oponki parada spec2-a 2:0 dla TYpeRexa;)
ziombel napisał(a):wczoraj dwie ustawki z ep3 na pelnej wydmuszce kolega mowil ze ma ssaka skunka jakas wieksza przepustnice dolot CAI i kompletny wydech HKS oponki parada spec2-a 2:0 dla TYpeRexa;)
jak mogłes zapomniec dodac ze ze mna na pokładzie ?
Wpierdziel od Mazdy 3 mps, ale jak na ta moc to [czlonek meski] to idzie?? Uciekał ale ciężko mu to szło. Jechałem z pasażerem i 3/4 baq. Osiągi ma przednie więc albo kierowca nie ogarniał, albo się znęcał