Ktoś może je oglądał lub widzi coś podejrzanego ?
Numer 1
Numer 2
Za wszelkie porady i wskazówki dzieki

Inoris napisał(a):Byłem oglądać tą niebieską i jedyne co mogę powiedzieć to ze straciłem czas i pieniądze (300km w obie strony). Rdza chyba na każdym elemencie auta (a miał być tylko błotnik) a co najlepsze to po otwarciu maski silnik zalany olejem "wystarczy wymienić uszczelkę". W środku wiele rzeczy połamanych wliczając te schowki za siedzeniem, po odpaleniu od razu gaśnie "bo trzeba trochę gazu trzymać" podczas jazdy jakby nie miała mocy i kopci po powrocie i zgaszeniu już nie chciała zapalić bo jak to pan handlarz powiedział "pewnie nie ma paliwa".
A co do tej czerwonej to z chęcią bym zobaczył ale nie pojadę w ciemno prawie 400 km w jedna stronę![]()
Gdyby była bliżej lub by byłą przez kogoś zaufanego sprawdzona to kto wie

...

Całkiem możliwe to co piszesz, ale jakbyś chciał teraz sprzedać i odzyskać swój wkład to niefajnie powiem ale bardzo trudno. :]sebas napisał(a):kocham te auta za to że trzymają cenę4 lata temu dałem za moją mniej niż teraz ludzie wołają za taki stan

tak kupują handlarze
ale lepiej zobaczyć ,i mieć pewność że za cenę dobrych kół nie kupi się fajnej furki. Sebas ,przyjdzie gość na solkę położy Ci 23 i co będziesz się zastanawiał?Widziałem jak przy mnie II gen poszedł za 17,5 .Wniosek:za dobre auto trzeba zapłacić,sorry nie ma kasy nie ma dobrego auta 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości