Angier napisał(a):Zielona Solka z białymi alu i kobietą za kierownicą na Traugutta około 16 :]
a ja byłam we wtorek koło 16 na traugutta
pozdro
nismo ma zeswapowany silnik RB25DET, skrzynie i hamulce ze skyline'a, do tego jest jeszcze NITRO
, zawieszenie gwintowane D2, fotele kubełkowe i kilka innych bajerów... auto jest na sprzedaż za 16tys. lub zamiana na motor wiec jest mega okazja kupić driftowóz z silnikiem ze skaja

koleżka szukał swego czasu nismo driftolota, bo coś tam niby świruje, ale jakoś nie mógł znaleźć ogarniętej sztuki i kupił starą betę 3ke, wstawił jakieś V8 Mpower do tego jakiś kompresor z jaguara i tak śmiga... a to driftowanie całe to skomentuje, jak w filmiku jakimś na jutubie: "krzychu, kadetem tera"
wygrywa, kto ma więcej hajsu (tutaj zazwyczaj bogatszych rodziców), a nie kto ma więcej umiejętności do kręcenia kierownicą... niby zajawka, ale nie to samo, co wchodzenie 150 w zakręt jakąś imprezą sti czy lancerem evo lub w przypadku amatorskiego podwórka - seicento z ogarniętym kierownikiem objeżdżające droższe i mocniejsze auta,

Jak jest mokro tam sam crxem zarzucę czasem dupą na jakimś zakręcie, jak mnie ochota najdzie, tylko że mam za słaby ręczny i za słabe auto, żeby takie filmiki kręcić, ale ludzie czasem się gapią, co ten idiota wyczynia...

filip napisał(a):WSZSZSZSZSZSZSŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚśśśśśśśśśpppffffff

spac nie mogefilip napisał(a):WSZSZSZSZSZSZSŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚŚśśśśśśśśśpppffffff

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości